2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Kom in actie tegen donkere oksels

Kom in actie tegen donkere oksels

Donkere oksels kunnen een reden zijn waarom jij geen mouwloze tops meer wilt dragen of je handen angstvallig langs je zij houdt, wanneer je wel een kledingstuk zonder mouwen draagt. Het is vervelend om zo aan je bewegingsvrijheid te moeten inleveren. Helemaal als dit niet nodig is. Je kunt donkere oksels namelijk heel eenvoudig bestrijden.

Scrubbeurt

Het hebben van donkere oksels kan meerdere oorzaken hebben. In de huidplooien onder je oksel hopen dode huidcellen zich gemakkelijk op. Deze dode huidcellen kunnen je oksels een doffe, donkere verkleuring geven. Door regelmatig je huid met een milde scrub te behandelen verwijder je deze huidlaag en gaat je huid weer stralen.

Huidverzorgende olie

Door veelvuldig ontharen kan de huid onder je oksels geïrriteerd zijn geraakt, waardoor het donkere verkleuringen vertoond. Verwen deze tere huid dan ook regelmatig met een huidverzorgende olie na het ontharen, om je huid te helpen herstellen.

Deodorant

In je oksels bevinden zich een heleboel zweetkliertjes. Je oksel huid is regelmatig vochtig van het zoute zweet en dit tast deze gevoelige huid aan. Door het gebruik van een goede deodorant verminder je het transpiratievocht. Kies wel voor een deodorant zonder teveel chemische toevoegingen en parfum, want dit zorgt alleen maar voor donkerdere oksels.

 

Pigmentvlekke crème

Een zeer effectieve manier om van donkere plekken onder de oksels af te komen is met behulp van een pigmentcrème. Kies bij voorkeur een crème met uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zoals die van het merk Skinlight, omdat je okselhuid heel gevoelig is. Je kunt Skinlight smeren op de donkere plekken en binnen drie weken zie je dat de huid een stuk lichter is geworden.

https://www.okselsbleken.com/

Gerelateerde artikelen

Donkere vlekken in gezicht verwijderen

CBD olie

Hoe blijf jij gezond?

Wat is hormonale acne?

Voordelen van Memory Foam: Drukverlagend en drukverdelend

Een e-sigaret voor de eerste keer kopen