2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Hoe krijg ik vollere lippen?

Elke vrouw houdt van volle lippen. Dit geeft het gezicht een extra boost en ze zijn ook nog eens geschikt om er romantisch mee te flirten of te zoenen. Droom jij ook al lang over volle lippen? Dan heb ik de perfecte opsomming voor je: drie tips om je lippen voller te uiten.

Tip 1: gebruik een lipliner

Een lipliner dient om een omtrek om de lippen te maken. Hiermee voorkom je de uitloop van lipstick en kan er meer symmetrie getekend worden bij asymmetrische lippen. Ook het volume van je lippen wordt verbeterd met een lipliner. Je lippen lijken veel voller na het aanbrengen van de lipliner. De omtrek om de lippen vergt wat oefening voordat het er goed uitziet, maar dit is een kwestie van oefenen, oefenen en oefenen!

Tip 2: gebruik lippenbalsem

Droge lippen zorgen voor velletjes en barstjes en dit kan erg pijnlijk zijn. Droge lippen ontstaan meestal door het weer. Door een koude wind kunnen de lippen al snel uitdrogen. Om dit te voorkomen kun je lippenbalsem gebruiken. Als je dit meerdere malen op je lippen smeert, gun je je lippen een extra beschermlaagje tijdens deze barre weersomstandigheden. Vergeet vooral niet om dit spul voordat je gaat slapen op je lippen te smeren. Zo heeft het de hele nacht om in je lippen te trekken.

Tip 3: het opvullen van de lippen

Liever niet zoveel werk om je lippen mooi te maken en bij te houden? Of liever in één keer resultaat zien? Het opvullen van je lippen is ook een optie. Volle lippen met fillers is gegarandeerd. Door middel van een natuurlijke stof worden je lippen opgevuld totdat jij er tevreden mee bent.

De keuze ligt bij jou. Ga jij jezelf dagelijks behandelen met lippenbalsem of lipliner? Of kies jij voor een methode die je minder vaak hoeft te herhalen?

http://faceland.nl/