2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Een elektronische sigaret, hoe werkt dat?

Er wordt steeds vaker over gesproken, en we zien hem ook steeds vaker voorbij komen. De elektronische sigaret. Dit elektrische apparaat zou er voor moeten zorgen dat veel mensen hun gewone sigaretten de prullenbak in gooien, en een gezonder leven gaan leiden. Maar hoe werkt zo’n elektrische sigaret nou eigenlijk, en waarom is dit beter dan een gewone sigaret?

Wat is een elektrische sigaret?

Een elektrische sigaret wordt ook wel gezien als een simulator van het gewone roken. Deze sigaret, dat speciaal ontworpen is om mensen bij hun verslaving te helpen, ziet er precies hetzelfde uit als een gewone sigaret. Er zitten echter grote verschillen tussen de twee sigaretten. Zo wordt er bij de elektronische sigaret geen schadelijke stoffen geïnhaleerd. Bij een normale sigaret is dat uiteraard wel het geval. Dit is slechts een voorbeeld van de grote verschillen, en tevens voordelen, van de elektrische sigaret.

Hoe werkt het?

Een elektrische sigaret bestaat in totaal uit drie verschillende onderdelen. Deze onderdelen zorgen er samen voor dat het elektrische roken in werking kan worden gezet, en dat de elektrische sigaret in gebruik kan worden genomen. De drie onderdelen waar dit apparaat over beschikt is de vulling, de verdamper en de batterij. De verdamper zorgt er voor dat het gewone roken zo goed mogelijk kan worden gesimuleerd. Dit onderdeel zorgt er namelijk voor dat er damp ontstaat dat de gebruiker kan inhaleren.

De vullingen

De vullingen zijn misschien wel het belangrijkste onderdeel van de elektronische sigaret, die tevens verwisseld kunnen worden. Er kunnen allerlei verschillende smaken gerookt worden, met behulp van de vulling. De vulling bestaat uit een soort vloeistof dat uit eindelijk verdampt wordt door de verdamper van het apparaat. Deze vullingen kun je echter kopen in allerlei verschillende smaken, zoals bijvoorbeeld aardbei of chocolade.

 

Is je interesse gewekt voor de e-sigaret? Dan raden we je zeker een bezoekje aan eSmokeDeal aan!

http://www.esmokedeal.nl/

Gerelateerde artikelen

CBD olie kopen voor de ondersteunende werking van de hennepplant

Wat is incontinentie?

Mijn gezicht is donkerder dan mijn lichaam

Een kwalitatieve zorgverzekering voor u en uw gezin?

Snurkbeugel kopen: 4 tips

Belang van het nieuws