2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

De nieuwste gadget: de elektronische sigaret

Hoe groot de waarschuwingen op een pakje sigaretten ook worden, voor veel mensen maakt het geen verschil uit. Ze zijn vaak wel op de hoogte van de gevaren en de risico’s, maar toch kunnen zij niet stoppen met hun verslaving, roken. Er zijn diverse hulpmiddelen op de markt gekomen, maar helaas zonder succes.

Hulpmiddelen voor het stoppen met roken

In de loop der tijd zijn er diverse hulpmiddelen op de markt gekomen die mensen zouden moeten ondersteunen bij het stoppen met roken. Zo werd er bedacht dat het kauwen van een speciale soort kauwgom een positief effect zou hebben op de rokers. Ook zuigtabletten en pleisters zouden de drang naar een sigaret moeten verminderen. Voor sommige mensen hebben deze artikelen geholpen. Er zijn daarentegen ook veel mensen waarbij het helaas niet heeft geholpen.

Onderzoek

Er zijn diverse onderzoeken geweest naar het gedrag van rokers en de drang die zij hebben naar een sigaret. Aan de hand van deze onderzoeken zijn er dan ook diverse hulpmiddelen op de markt gekomen. Nog geen lange tijd kwam er een nieuw hulpmiddel, of eigenlijk een vervanging voor de sigaret. Namelijk de elektronische sigaret.

De elektrische sigaret

De elektronische sigaret is het nieuwe hulpmiddel voor rokers. De drang naar het roken wordt over het algemeen niet verminderd. Maar door een vervanging aan te bieden, de elektronische sigaret, zouden mensen op een gezonde manier kunnen roken. De elektronische sigaret is zo in elkaar gezet dat deze geen schadelijke stoffen aan het lichaam aanbrengt. Ook de omgeving van de roker loopt minder risico. Een elektonische sigaret kopen kan vandaag de dag in diverse winkels. Ook zijn er verschillende webshops te vinden die over een breed assortiment rondom de elektrische sigaret beschikken. Een elektronische sigaret kopen kan natuurlijk nooit kwaad. Wie weet is het voor jou wel het ideale middel om te stoppen met roken. De elektronische sigaret, ook wel de e-smoker of e-sigaret genoemd, bestaat uit een aantal onderdelen. Ieder onderdeel heeft uiteraard zo zijn functie. Het is mogelijk om deze onderdelen los aan te schaffen, bijvoorbeeld wanneer een onderdeel kapot is gegaan.

http://www.smokesmarter.nl/elektronische-sigaret-kopen