2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Bijenpollen tegen Hooikoorts

Het gebruik van bijenpolllen

Bijenpollen kunnen op vele manieren gebruikt worden. Echter is de smaak van de pollen niet lekker. Veelal neemt men de pollen dan ook in met water, net als een vitaminepil. Je neemt dan 1 a 2 theelepels per dag. Ook kun je ze door je kwark of yoghurt ontbijt doen of door en smoothie. Om het beste resultaat te behalen, neem je ze in de ochtend in op een lege maag, bijvoorbeeld met een glas lauw warm water of citroenwater.

Bijenpollen kopen

De pollen zijn in korte tijd heel erg gehypet en tegenwoordig overal verkrijgbaar. Zo kun je ze zowel in de supermarkt of gezondheidswinkel kopen. Maar natuurlijk ook gewoon online of via de online drogist. Ook kun je de bijen pollen bij lokale boerderijen kopen of telers die die product aanbieden. Het fijne van dit product is dat ze gewoon in Nederland gewonnen worden. Dat betekent dat de pollen veelal biologisch zijn.

Waarom bijenpollen gezond zijn

Bijenpollen zijn gezond omdat er veel vitamines en mineralen in zitten. Bijenpollen tegen hooikoorts, de pollen worden overigens veelal gebruikt door mensen met hooikoorts of hier tijdelijk gevoelig voor zijn. De zink, calcium, kalium, fosfor, zwavel, silicium, molybdeen, magnesium, ijzer, mangaan, koper, jodium en vitamines A, C, D, E en K maar ook een hele reeks vitamine B namelijk B1, B2, B3, B6, B8, B9, B12. De B12 zorgt voor extra energie.

Bijenpollen Bestellen

Bezoek dan bijenpollen.com

http://www.bijenpollen.com/bijenpollen-gezonde-eigenschappen