2Binsite Artikel Website
Image default
Gezondheid

Acai bessen kopen

Waar komen Acai bessen vandaan?

Acai bessen komen oorspronkelijk uit het Zuid-Amerikaanse regenwoud gebied. In deze bossen groeien Acai palmen. Aan deze palmen groeien kleine besjes van een donkere kleur. Deze bessen worden Acai bessen genoemd.

Wat is het Acai dieet?

Het Acai dieet is een dieet dat gebaseerd is op het eten van Acai bessen. Het Acai dieet is niet zoals alle andere diëten. Bij dit dieet hoef je namelijk niet alle calorieën te tellen. Je moet je voornamelijk focussen op een gezonde voeding, aangevuld met Acai bessen, en op sport en beweging.

Sport en beweging zijn in dit dieet essentieel. Acai bessen verhogen namelijk het vetverbrandingsniveau, hierdoor verbrand je lichaam sneller en meer vet. Veel beweging zorgt er dan ook voor dat je snel en veel gewicht verliest.

Voordelen

Het Acai dieet heeft een aantal voordelen, namelijk:

  • Positief effect op de vetverbranding.
  • De bes heeft een reinigend effect.
  • De bes vult behoorlijk, hierdoor eet je minder.

Nadelen

Er zijn ook een paar nadelen verbonden aan het Acai dieet, namelijk:

  • Het eten van de bessen is niet genoeg. Goede voeding, sport en beweging zijn essentieel bij het Acai dieet.
  • Er zijn Acai producten op de markt van lage kwaliteit. Deze moet je absoluut vermijden. Klik op de onderstaande link om naar een betrouwbare webshop te gaan.

Waar zijn Acai bessen te koop?

Acai bessen zijn in veel vormen te koop, namelijk; bevroren, als sap, in poedervorm of in capsules. Verse Acai bessen zijn in Nederland (bijna) niet te verkrijgen. Acai bessen zijn namelijk heel erg gevoelig en bederven snel. Hierdoor is de verse Acai bes niet geschikt voor consumptie.

Controleer altijd of de bessen, in welke vorm dan ook, door een betrouwbare winkel worden verkocht. Wil je Acai bessen kopen? Ga dan naar de onderstaande webshop. Deze is betrouwbaar én gespecialiseerd in het verkopen van Acai bessen.

http://www.acaiwinkel.nl