• Gezond trampoline springen

  Vroeger vond je trampoline springen waarschijnlijk geweldig als kind zijnde. Tegenwoordig kan je ook in vele sportscholen weer trampoline springen. Dit komt namelijk omdat trampoline springen hartstikke goed is voor de conditie en voor het afvallen. Je kunt de trampoline op allerlei verschillende niveaus gebruiken en daarom kan iedereen er plezier van hebben en daarnaast is het ook nog eens erg leuk. Daarnaast is het springen van trampoline minder belastend voor je spieren en gewrichten dan wanneer je bijvoorbeeld gaat hardlopen. Wanneer je op een leuke manier een goede conditie wilt opbouwen of wilt afvallen, dan is trampoline springen zeker een aanrader.

  Hoeveel calorieën je verbrand tijdens het trampoline springen is wel afhankelijk van verschillende factoren zoals je leeftijd, gewicht en wat voor oefeningen je doet op de trampoline. Wel kan er als richtlijn genomen worden dat je bij lichte en matige inspanning op de trampoline ongeveer 360 calorieën per uur verbrandt. Ook is het trampoline springen erg goed voor je spieren en kun je deze ook trainen met het springen. Je werkt dus aan een complete work-out wanneer je bezig bent op een trampoline.

  Voor dit soort oefeningen hoef je geen grote trampoline aan te schaffen, maar kun je gewoon een kleine fitnes trampoline kopen. Zo hebben deze trampolines een diameter van 90cm en kan je de oefeningen dus vaak gewoon in de woonkamer doen. Op youtube zijn vele filmpjes te vinden van verschillende oefeningen die je kunt doen op de trampoline. Deze worden rustig uitgelegd en voor gedaan en dus is het makkelijk om thuis goed te sporten. Het fijne aan een trampoline waarop je thuis oefeningen kunt doen zijn dan dus ook dat trampoline springen erg goed is voor je conditie en voor het verbanden van vet. Daarnaast verbeterd je humeur omdat trampoline springen gewoon erg leuk is en ook is het minder belastend voor je spieren en gewrichten als bijvoorbeeld hardlopen. Het trampoline springen kan voor iedereen doordat je zelf kan bepalen hoe inspannend de oefeningen zullen zijn. Wanneer je voor je kinderen een grote trampoline kopen wilt, kun je het beste een trampoline met veiligheidsnet aanschaffen. Ook is een trampoline randkussen verstandig om erop te hebben.

  http://trampolines.nl

  Categories: Bedrijven

  Tags: ,

  Comments are currently closed.