2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Gevelimpregnatie uitbesteden aan bedrijf?

Gevelimpregnatie uitbesteden aan bedrijf?

Gevelimpregnatie is een zeer effectieve manier om de gevel lang schoon te houden en te beschermen tegen vuil. Hoe dat werkt? Een gevel impregneren houdt in dat er een waterafstotende vloeistof op de buitenmuur wordt aangebracht. Deze vloeistof vormt een beschermende laag en houdt weer en wind tegen. Hierdoor kan vuil zich maar lastig hechten aan het oppervlak en blijven jouw buitenmuren mooi schoon.

Klinkt dit interessant en zoek jij in de omgeving Utrecht en Amersfoort een specialist voor gevelimpregnatie? Dan kun je in de wijde omgeving van Nijkerkerveen terecht bij Veldhuizen Gevelrenovatie.

Professionele gevelimpregnatie en -reiniging

Veldhuizen Gevelrenovatie zit al 12 jaar in het vak en levert hoge kwaliteit af. Hun vakmanschap gecombineerd met korte lijntjes, een goede bereikbaarheid en scherpe prijzen, zorgt ervoor dat je altijd goed werk geleverd krijgt. Bij gevelimpregnatie gaan ze als volgt te werk:

  1. Inspectie van de gevel: huidige staat controleren en nagaan of het gevelmateriaal geschikt is voor gevelimpregnatie.
  2. Reiniging en (eventueel) herstel: voordat er een beschermlaag wordt aangebracht dient de buitenmuur geheel gereinigd te worden, want daarna is het niet meer goed mogelijk. Daarom worden ook direct eventuele herstellingen aan de buitenmuur gedaan.
  3. Gevelimpregnatie aanbrengen: Door middel van een sproeier wordt de gevel gelijkmatig geïmpregneerd. En voila, jouw gevel is de komende jaren beschermd tegen verwering en zal mooi blijven blinken!

Kosten gevelimpregnatie en meer

Bekijk de website van Veldhuizen Gevelrenovatie voor de exacte kosten voor gevelimpregnatie. Lijkt gevelimpregnatie je niet de geschikte oplossing voor jouw gevel? Je kunt ook bij ze terecht voor o.a. gevelrenovatie, gevelstralen en steigerwerk.

Cookiebeleid 

https://vg.nl/gevelimpregnatie/

Gerelateerde artikelen

Mari Anna Bruidsboutique: prachtige trouwjurken van de beste kwaliteit

Een huis bouwen, wat komt er bij kijken?

Technisch uitzendbureau in Rotterdam: groot aanbod technische vacatures