• Geld lenen met een BKR

  Geld lenen met een BKR registratie

  Een negatieve BKR registratie kan een grote impact hebben op je leven. Het is lastiger om een hypotheek af te sluiten, een auto to kopen en meer. Weet je niet wat een BKR registratie is? Nu, het is best simpel: in Tiel kun je het Bureau Krediet Registratie (BKR) vinden. Dit is een kredietregistratie bureau. Dit bureau heeft een elektronisch dossier van iedere Nederlander in bezit. Het BKR houdt rekening met leningen, creditcards en debet faciliteiten op betaalrekeningen. Heb je dus ooit wel eens in het rood gestaan, maar dat snel opgelost? Dat staat in je BKR dossier en heeft weinig invloed op je leven. Sta je diep in de schulden op een aantal creditcards en heb je betaalachterstanden op je huur of andere contracten voor langer dan drie maanden? Dan heeft dit een negatieve invloed op je BKR dossier, waardoor je een negatieve BKR registratie krijgt. Geld lenen met een BKR registratie is ontzettend moeilijk, omdat kredietverstrekkers ook eerst kijken naar je BKR dossier. In deze lastige situatie is het gelukkig toch mogelijk om geld te lenen. Geld lenen met een BKR registratie doe je via Kredietspotter.

  Wat is kredietspotter?

  Bij Kredietspotter vul je allereerst in wat voor lening je wilt en of dat een persoonlijke lening is of een lening met doorlopend krediet. In het volgende scherm vul je een aantal persoonlijke gegevens in (inkomst per maand, woonlast, dienstverband en je burgerlijke staat) en vervolgens stuurt Kredietspotter je een persoonlijk overzicht van kredietverstrekkers die bereid zullen zijn om aan jou een lening te verstrekken, ongeacht je BKR registratie. Op deze manier is geld lenen met een BKR registratie toch mogelijk.

  Hoe snel je een lening krijgt, hangt echter af van Kredietspotter. Over het algemeen duurt het een paar dagen voordat je jouw persoonlijke overzicht per e-mail ontvangt, maar het hangt er maar net vanaf hoe negatief je BKR registratie is. Des te negatiever, des te moeilijker het is om kredietverstrekkers te vinden die bereid zijn jou een lening te geven. Aan persoonlijke leningen en leningen met doorlopend krediet zijn ook verschillende voorwaarden verbonden. Het kan dus zijn dat je voor een persoonlijke lening wordt afgewezen, maar wanneer je een lening met doorlopend krediet aanvraagt je wel wordt toegelaten. Via Kredietspotter geld lenen heeft ook een aantal voordelen. Zo kun je boetevrij aflossen, verantwoord lenen en een lening oversluiten op ieder moment (vaak kosteloos).

  Categories: Financieel

  Tags:

  Comments are currently closed.