• Ga bederf van goederen tegen met een draadloze temperatuursensor

  Goederen vervoeren is een ingewikkeld proces, want hoe garandeert u de juiste condities voor de goederen? Met een draadloze temperatuursensor, brandstofniveau sensor of volg systeem ontwikkeld door de specialist heeft u nooit meer problemen! Omdat u met een draadloze temperatuursensor te allen tijde het temperatuurverloop in de gaten kunt houden, kunt u aantonen dat goederen onder juiste condities zijn vervoerd. Bereikt uw lading een temperatuur die te hoog of te laag is? Dan krijgt u daar automatisch bericht van, zodat u dit zo snel mogelijk kunt oplossen. Wilt u daarnaast het brandstofniveau of uw transport altijd in de gaten kunnen houden? Dan kunt u bij de specialist ook terecht voor een brandstofniveau sensor of een volg systeem voor uw transport.

  Beveilig uw koeltrailers met een brandstofniveau sensor

  Helaas komt diefstal van brandstof tegenwoordig steeds meer voor. Het is daarom belangrijk uw goederen goed te beschermen. Bijvoorbeeld met een brandstofniveau sensor. Deze sensor is speciaal ontwikkeld voor koelopleggers die de brandstof continu blijven meten. Daalt het brandstofniveau te snel, dan krijgt u meteen een melding door de sensor en kunt u op onderzoek uit. Wilt u uw ladingen ook beter in de gaten houden als het gaat om temperatuur? Dan kunt u ook kiezen voor de draadloze temperatuursensor. En wilt u uw ladingen altijd kunnen volgen? Dan is er het volg systeem ontwikkeld. Met een draadloze temperatuursensor en het volg systeem weet u zeker dat uw lading op de juiste manier wordt vervoerd én het op de juiste plaats aankomt.

  Overzicht van al uw trailers en transporten met een speciaal ontwikkeld volg systeem

  Heeft u een transportbedrijf en wilt u graag het overzicht houden over het gaan en staan van uw goederen? Met een volg systeem voor uw transport kunt u uw trailers en ladingen vierentwintig uur per dag in de gaten houden en kunt u snel inspelen bij eventuele calamiteiten. Een specialist op het gebied van registratie en monitoring van de locatie en staat van trailers heeft zo’n gebruiksvriendelijk volg systeem ontwikkeld. Hiermee kunt u niet alleen uw trailers in de gaten houden, maar ook een effectieve trailerplanning waarborgen. Uw waardevolle ladingen zijn op deze manier altijd in zicht! Wilt u naast een trackingsysteem ook de inhoud van uw ladingen controleren? Dat kan met behulp van een draadloze temperatuursensor en een brandstofniveau sensor. Met een draadloze temperatuursensor controleert u of uw ladingen de juiste temperatuur behouden tijdens transport. Met behulp van een brandstofniveau sensor checkt u de hoeveelheid brandstof in koeltrailers.

  Categories: Zakelijk

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.