• Even bijtanken voordat u gaat fietsen in de Biesbosch? Dat kan!

  Heeft u een ontspannende dag op de fiets voor de boeg door de Biesbosch? Met vrienden, familie of met kennissen? Wilt u zelf geen fietsen meenemen of is niet iedereen in de gelegenheid daartoe? Het Bolle Bevertje heeft de oplossing! Zij verhuren namelijk vele soorten fietsen en bieden ook de mogelijkheid om met velen heerlijk koffie te drinken, te lunchen of te dineren. Er zijn verschillende fietsen te huur, waaronder: familiefietsen, elektrische fietsen, luxe fietsen, tandems en mountainbikes. Zo kunt u optimaal genieten van uw dag in de natuur en neemt dit bedrijf u alle zorgen uit handen.

  Dagje weg aan het plannen? Wat dacht u van fietsen in de Biesbosch?

  Houdt u van fietsen? Ontdek de Biesbosch op de fiets! Dit prachtige natuurgebied is de perfecte plek om te ontspannen als natuurliefhebber. Of u dit nu met vrienden, familie of kennissen gaat doen, u weet zeker dat u een geslaagde dag heeft. Dan is de Biesbosch hét park voor u! Bij bijna elk bezoek zult u wel een van de dieren die in het gebied leven aanschouwen. Tijdens het fietsen in de Biesbosch verdient u ook een tussenpauze. Hiervoor gaat u naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u terecht voor een lekker bakje koffie, lunch, hapjes en drankjes of een heerlijk diner.

  Mis deze rustplek niet tijdens uw dag fietsen in de Biesbosch

  Bent u al eens in de Biesbosch geweest? Dit is een van Nederlands bekendste nationale parken. Het is niet voor niets dat deze jaarlijks enorm veel bezoekers trekt. Vooral in de zomer, wanneer alles in bloei staat en de dieren wakker zijn, is het lekker druk in het park. Een van de meeste ondernomen activiteiten is wel fietsen in de Biesbosch. Doordat uw fiets geen geluid maakt, heeft u een grotere kans om een van de dieren te spotten die in de Biesbosch wonen. Na uw fietstocht lekker bijtanken? Kom naar Het Bolle Bevertje. Hier kunt u heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen en dineren met uitzicht op de rivier en het park. Komt u met veel? Dit is geen probleem, want er vallen genoeg arrangementen te kiezen.

   

  Categories: Hobby en vrije tijd

  Tags:

  Comments are currently closed.