• Erectieproblemen bij hoge bloeddruk

   

  Erectieproblemen bij hoge bloeddruk

  Wanneer je last hebt van een hoge bloeddruk, is het ook heel goed mogelijk dat je erectieproblemen ondervindt. Het is zelfs zo gebleken dat de helft van de mannen tussen leeftijd 40 en 79 jaar met een hoge bloeddruk, tevens last hebben van erectieproblemen. Dit is gebleken uit een Amerikaanse studie. Ook kwam er onlangs uit een ander vergelijkbaar onderzoek, dat maar liefst 68% van de mannen in bepaalde mate erectieproblemen heeft, waarvan 45% ernstig. Dat zijn nogal schokkende cijfers.

   

  Wat is het verband tussen een hoge bloeddruk en erectieproblemen?

  De oorzaken worden veelal gevonden is het zenuwstelsel. Bij een hoge bloeddruk slikt men over het algemeen bloeddrukverlagers als oorzaak dat het lichaam niet goed bloed naar de ledematen kan pompen, en dit daar houden. De geneesmiddelen staan dus fysiek in de weg van het krijgen van een erectie.

   

  Mijn advies is om naar de huisarts te stappen en dit probleem aan te kaarten. Misschien is het niet nodig om de betreffende pillen te slikken, en kun je middels afvallen en meer beweging de bloeddruk op een natuurlijke wijze verlagen.

   

  Ook kun je ervoor kiezen om eens een erectiepil te gebruiken. Dit is altijd een voedingssupplement en moet wellicht door de huisarts goedgekeurd worden.

   

  http://www.erectioncapsule.nl

  Categories: Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.