2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Entresolvloer voor extra ruimte

Wij waren al tijden op zoek naar een nieuw bedrijfspand, omdat we aanzienlijk veel ruimte tekort kwamen. Een verhuizing kost alleen echt zo ontzettend veel geld en is een heel gedoe. Daarom besloten we te kijken naar de ruimte die we nu hebben in het magazijn en besloten om eens rond te vragen bij andere bedrijven in de omgeving.

Want hoe kunnen zij hun bedrijf blijven uitbreiden zonder steeds te hoeven verhuizen of verbouwen? Na een gesprek met een bedrijf hier in de straat kwamen we op de oplossing: entresolvloeren.

Wat is een entresolvloer?

Maar wat is een entresolvloer precies? Dit is een vloer die tussen twee verdiepingen of etages in wordt gebouwd. Deze wordt ook wel eens mezzanine, tussenvloer of verdiepingsvloer genoemd en zorgt ervoor dat u de ruimte van het pand maximaal benut. Heel stom dat we daar nog nooit zelf over na hebben gedacht, want het plafond is zo groot dat er gemakkelijk een vloer tussen geplaatst kan worden.

Daardoor kregen we extra ruimte, wauw! Het enige dat we hoefden te doen is slim de hoogte in werken. Niets meer en niets minder!

Helemaal zelf samengesteld

Ik heb de entresolvloer helemaal zelf samengesteld middels de configurator op de website van Noordrek. Ik wilde voordat ik contact opnam namelijk zelf zien hoe het eindresultaat zou worden. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb in 6 hele simpele stappen een heel duidelijk idee gekregen van hoe het eindresultaat kan worden. Wat ik zag beviel me echt direct! Daarom heb ik direct een offerte aangevraagd.

Van begin tot eind

Nadat ik de offerte had aangevraagd, kreeg ik al snel een aantrekkelijke offerte toegestuurd. Nadat ik akkoord gaf, kwamen de medewerkers van Noordrek al snel een professionele inmeting doen. Toen de entresolvloer klaar was voor levering, hebben we ervoor gekozen om de vloer door de medewerkers te laten monteren.

Je kunt het ook zelf doen, maar wij lieten deze klus het liefst over aan professionals! Zodoende kwamen de medewerkers bij ons langs om de tussenvloer te monteren. Het enige dat ze van ons nodig hadden was een heftruck met een draagvermogen van 3.300mm en een hoogwerker.

Zeeën van ruimte

Nadat de entresolvloer op deskundige wijze gemonteerd was, was er zo ontzettend veel ruimte! Echt ideaal. Dit hadden we al veel eerder moeten doen, want we kwamen structureel heel veel ruimte tekort. Nu konden we weer gaan een staan waar we wilden.

Omdat we zo tevreden zijn over de dienstverlening van dit bedrijf, hebben we gekozen om Noordrek ook in te schakelen voor magazijnstellingen. Nu er zo veel extra ruimte bij is gekomen, willen we de ruime natuurlijk optimaal benutten. Dankzij deze magazijnstellingen is ons magazijn nu helemaal ingedeeld aan de hand van een bepaalde structuur. Van zoeken naar een product is nu geen sprake meer!

Benieuwd?

Bent u benieuwd geworden naar wat de medewerkers van dit bedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Noordrek. Dit bedrijf biedt voor ieder magazijn of iedere opslag graag de oplossing. Van op maat gemaakte entresolvloeren tot aan magazijnstellingen en meer. Het is zonder twijfel een aanrader!

https://www.noordrek.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw koerier in Apeldoorn rent, vliegt en bezorgt

Goud verkopen in Arnhem

Een goede mediator in Abcoude