2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

Nokia Lumia 930 kopen

De Nokia Lumia 930 is een goede telefoon die voor verschillende doeleinden te gebruiken is. Waarom zou u een Nokia Lumia 930 kopen? Dat is een goede vraag. In deze tekst zult u wat informatie krijgen over de Nokia Lumia 930.

 

De Nokia Lumia 930

De Nokia Lumia 930 is een telefoon die wordt gemaakt door Microsoft. De telefoon heeft ten eerste een opvallende buitenkant. De telefoon is verkrijgbaar in verschillende felle kleuren. Deze buitenkant is gemaakt van massief aluminium. Dit zorgt ervoor dat de telefoon een sterke behuizing heeft. En de mooie kleuren zorgen dat de Nokia Lumia 930 naast sterk ook mooi is. Wanneer u een Nokia 930 wilt kopen schaft u een telefoon aan die prima in u broekzak past. Dat is tegenwoordig niet meer zo heel logisch bij nieuwe telefoons. Veel bedrijven maken hele grote telefoons die lastig in je broekzak passen. De Nokia Lumia 930 is 137 mm bij 71 mm. Dit is niet te groot en zeker niet klein. Daarnaast weegt de telefoon maar 167 gram en is hij nog geen centimeter dik.

 

Geheugen en camera

De Nokia Lumia 930 heeft een camera van wel 20 megapixel. Dit betekent dat u met u camera haarscherpe foto’s kunt maken. Dat is niet het enige. Wanneer u een Nokia Lumia 930 koopt zult u ook hele scherpe selfies kunnen maken. De Nokia Lumia 930 heeft namelijk ook nog een frontcamera die scherpe foto’s maakt. En u kunt met beide camera’s naast foto’s ook video’s maken. Deze zijn allemaal op te slaan op de telefoon zelf. De Nokia Lumia 930 heeft namelijk wel 32 GIG geheugen en ook nog gratis ruimte in de Cloud. Dit betekent dat u foto’s en video’s altijd bij de hand heeft op u Nokia Lumia 930.

Ben je opzoek naar meer informatie, bezoek dan de Nokia Lumia Club.

http://www.delumiaclub.nl/