2Binsite Artikel Website
Image default
Electronica en Computers

De DJI Phantom 2 Vision Plus dron

De beste camera drone van 2014

De DJI Phantom 2 Vision Plus drone is de beste camera drone van 2014. Het was te verwachten want deze drone staat met kop en schouders boven elke andere camera drone. De rijke uitrusting van de DJI Phantom 2 Vision Plus zorgt ervoor dat de mogelijkheid er is om direct HD beelden te maken met de bijgeleverde camera. De camera kan video beelden maken tot 1080p kwaliteit. De beelden van deze camera zijn dan ook haarscherp en van een goede kwaliteit.

Een andere mogelijkheid van deze drone is het koppelen van een andere camera. Zo kan er bijvoorbeeld een GoPro Hero 3 of GoPro Hero 4 camera aan de drone worden bevestigd. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat je de video kwaliteit onbeperkt kunt upgraden zonder een nieuwe drone te hoeven kopen.

Hoeveel kost de Phantom 2 Vision Plus?

De prijs van de Phantom drone kopen ligt iets boven de duizend euro. Bij deze prijs is inbegrepen; de drone zelf, de besturing controller en de standaard camera. Mocht je de standaard camera willen vervangen door een GoPro camera? Dan kost dit ongeveer drie tot vierhonderd euro extra. Deze drone is dus zeker niet voor beginners bedoeld.

http://www.droneselect.nl/