2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

EHBO huren

Regelmatig wordt door organisatoren van kleine dan wel grote evenementen een beroep gedaan op de aanwezigheid van EHBO. Bij grootschalige evenementen bestaat het risico dat zich ernstige incidenten voordoen. Naarmate het evenement groter is, is er simpelweg een grotere kans op levensbedreigende situaties. Het ter beschikking stellen van medische voorzieningen tijdens uw evenement kan daadwerkelijk van levensbelang zijn. Bij Medical Events kunt u professionele EHBO voor uw evenementen huren.

Hoog kwalitatieve EHBO tijdens evenementen
Medical Events draagt zorg voor een hoog kwalitatieve medische ondersteuning op uw evenement en biedt medische zorg aan een ieder die dat om wat voor reden dan ook nodig heeft. Afhankelijk van de aard en de omvang van uw evenement kunnen meerdere EHBO posten vereist zijn, of EHBO hulpverleners met een specifieke expertise. U kunt hierbij denken aan een ambulance team, arts of medisch coördinator.

Medical Events beschikt over professioneel materiaal dat al naar gelang de grootte van een evenement kan worden ingezet. Ons aanbod reikt naar volledig ingerichte behandelruimtes, ambulances, motoren, quads en herkenningsmateriaal. Voor meer grootschalige evenementen hebben wij meerdere mastertenten die wij als mobiele EHBO post kunnen opzetten. Onze behandelruimtes en mobiele EHBO posten zijn standaard voorzien van (verband)materialen, behandeltafels en een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Een ervaren EHBO evenementen team
Indien u een risicovol evenement organiseert, bijvoorbeeld een dance event, dan neemt de kans op behoefte aan medische zorg fors toe. Tijdens soortgelijke evenementen werkt Medical Events met een gespecialiseerd EHBO evenementen team. Het EHBO evenementen team is extra geschoold op een specifieke evenementen tak, zoals dance events maar ook sport events. Vaak heeft dit team aanvullende certificaties om deze extra zorg te mogen bieden.

Soms is een gespecialiseerd EHBO evenementen team echter niet voldoende. Medical Events biedt aanvullend een professionele ambulancezorg. Onze evenementen ambulance is een aanvulling op de regionale ambulancezorg en zorgt ervoor dat acute, deskundige hulp direct geboden kan worden. Vaak ziet u in de vergunning van uw evenement of dergelijke zorg vereist is. Dit wordt berekend op factoren als bereikbaarheid, kans op escalatie, duur van het evenement, momenten van verhoogd risico en de kans op slachtoffers.

Daadwerkelijk zelf EHBO huren bij Medical Events
Wilt u meer informatie over EHBO huren in Nederland & België, of bent u benieuwd naar onze referenties? Kies voor de beste medische zorg en kijk op onze uitgebreide evenementen website: www.medicalevents.nl of www.medicalevents.be

http://www.medicalevents.nl/

Gerelateerde artikelen

Mediator Barneveld

Welke begrafeniszaken moet ik allemaal in de gaten houden? Wat moet ik gaan organiseren?

Ooglidcorrectie

Huur ambulance

Goedkoop verhuizen? Dat regel je meteen via deze website

Heb jij de super handige Klantenservicetelefoon al geraadpleegd?