• Een volledig verzorgde karpervisvakantie in een prachtige omgeving

  2binsite

  Kom heerlijk genieten van uw vakantie in een prachtige vrijstaande bungalow in een waterrijke omgeving. U komt volledig tot rust in Recreatiepark De Groote Vliet met uw familie. Met de eigen karpervijver kunt u genieten van een rustgevende karpervisvakantie. Het kindvriendelijke bungalowpark is voorzien van alle nodige faciliteiten en accomodaties. Een sfeervol eetcafé, sport en spel gelegenheden, een wasserette en genoeg parkeergelegenheid. Met genoeg sport gelegenheden zoals een tennis- en basketbalbaan en een kindvriendelijke speelweide, is er voor iedereen in het gezin iets te doen. Een prachtig recreatiemeer en de grote karpervijver zijn heerlijke plekken om tot rust te komen. Vind een rustig plekje in de groene omgeving en werp uw hengel uit!

  Een comfortabel vakantiehuis waar honden zijn toegestaan

  Bij Recreatiepark De Groote Vliet bent u van harte welkom om uw hond mee te nemen naar de hond vriendelijke bungalow. Bijna alle bungalows en chalets liggen aan het doorgaande vaarwater of aan de karpervijver. Rondom u is dus alleen maar prachtig uitzicht en de heerlijke natuur. In de prachtige omgeving op een steenworp afstand van het IJsselmeer kunt u urenlang prachtige wandelingen maken met uw familie en uw viervoeter. Zo komt u helemaal tot rust. Recreatiepark De Groote Vliet is een perfecte locatie om als natuurliefhebber van de natuur en omgeving te komen genieten.

  Een prachtige karpervisvakantie in een vrijstaande bungalow

  Het is altijd mogelijk om met uw eigen boot te varen op De Groote Vliet. Bent u zelf niet in het bezit van een boot, maar wilt u wel genieten van de natuur vanaf het water? Bij Eetcafé ’t Hartje kunt u dan een boot huren om lekker te dobberen. West-Friesland staat bekend om de prachtige vaarroutes. Ontdek de prachtige natuur en kom volledig tot rust in Recreatiepark De Hooge Vliet in Wervershoof in West-Friesland. Boek nu uw bungalow of chalet en kom genieten van de prachtige natuur en stilte die West-Friesland te bieden heeft.

  Categories: Vakantie

  Tags: ,

  Comments are currently closed.