• Een touringbus huren als vereniging is een goed idee

  Moet u met de vereniging een wedstrijd spelen aan de andere kant van het land, maar wilt u wel gezellig samen reizen? Kies dan voor het huren van een touringbus bij een specialist in touringcarverhuur. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het vervoer en kunt u zich richten op zaken die belangrijker zijn. Om de veiligheid te waarborgen, wordt iedere touringcar bestuurd door getrainde vakmensen. Daarnaast wordt er te allen tijde gezorgd voor een efficiënte route zodat iedereen op tijd arriveert. De ervaren specialist kan een touringbus die u gaat huren voorzien van uw logo of zelfs helemaal wrappen.

  Ook voor meerdaagse reizen kunt u een touringbus huren

  Bij de specialist vindt u een bus geschikt voor grote groepen. Zo kunt u lange reizen maken naar bijvoorbeeld Parijs of Londen, maar kunt u ook op vakantie of een dagje weg in eigen land. Bij SLB Bushuur kunt u een touringbus huren én wordt de reis helemaal voor u samengesteld. De groep stapt in een volledig georganiseerde reis waarbij excursies, maaltijden en hotels zijn geregeld. Uw wensen staan centraal wanneer u Europa per bus wilt ontdekken. Naast meerdaagse reizen, kunt u ook een touringbus huren voor een dagtocht naar een evenement of om leerlingen te vervoeren op een schoolreisje. Iedere groepsreis, lang of kort, wordt een succes.

  Touringbus huren voor ieder schoolreisje in binnen- en buitenland

  Waar gaan uw klassen naar toe dit schooljaar? Een studietrip naar Parijs? Een schoolreisje naar een pretpark? Of misschien een weekend skiën in de Ardennen?   Het organiseren van een terugkerend schoolreisje is doorgaans een hele klus. U wilt immers dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Laat u het vervoer over aan SLB Bushuur? Dan hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken over het huren van een touringbus. Door het gebruik van moderne touringcars en diverse veiligheidsvoorschriften zorgt men er te allen tijde voor dat uw leerlingen veilig op een bestemming aankomen en uiteraard terugkeren.

   

  Categories: Toerisme

  Tags:

  Comments are currently closed.