• Een team van experts die uw woning verhuur-klaar en bezemschoon achterlaten

  Een huis leeghalen nadat een van uw ouders, een broer, zus of een andere dierbare is overleden kan emotioneel belastend zijn. Dagenlang de handen uit de mouwen steken is veelgevraagd als u verdrietig bent. Gelukkig is daar Alle Rommel Opgeruimd. Een betrouwbare firma die gespecialiseerd is in het snel en vakkundige ontruimen van woningen. De medewerkers hebben jarenlang ervaring, ze werken netjes en precies. Aanverwante werkzaamheden als de volgende, kan Alle Rommel Opgeruimd u ook uit handen nemen:

  -het bijwerken van een tuin;

  -het vernietigen van een privéarchief;

  -het leeghalen van een kantoorruimte bij een faillissement;

  -het ontruimen van een werkplaats bij pensionering.

  Opruimen van de inboedel in nauw overleg

  Gaat u zelf binnenkort van een vrijstaande woning naar een verzorgingstehuis verhuizen? Ook u bent bij Alle Rommel Opgeruimd op het juiste adres. Een medewerker van Alle Rommel Opgeruimd komt bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Hij of zij noteert gedetailleerd wat er allemaal mee mag naar de nieuwe woning. Voor hetgeen dat achterblijft wordt een mooie, nieuwe bestemming gezocht. Het opruimen van de inboedel gebeurt vanzelfsprekend in nauw overleg met u. Het inpakken, verhuizen, schoon achterlaten van de oude woning én inruimen van het nieuwe huis: Alle Rommel Opgeruimd regelt het voor u. Ook als er haast bij is, kunt u op deze professionals rekenen. Ze hebben de kracht, kennis en tijd om alles zo snel mogelijk voor u in orde te maken.

  Als u benieuwd  bent wat Alle Rommel Opgeruimd voor u kan betekenen, zouden we u willen vragen het online formulier in te vullen. Er wordt dan snel contact met u opgenomen. Als duidelijk is wat er allemaal moet gebeuren, ontvangt u een offerte. Helemaal gratis en vrijblijvend natuurlijk. Wilt u vandaag nog rechtstreeks contact? Alle Rommel Opgeruimd is bereikbaar via telefoonnummer 0252- 742 491. U mag altijd bellen, ook ’s avond, op zaterdag en zondag. Een mail sturen behoort ook tot de mogelijkheden. Berichten worden dagelijks gelezen.

  https://www.allerommelopgeruimd.nl/

  Categories: Dienstverlening

  Tags: ,

  Comments are currently closed.