• Eén specialist voor het aanleggen tot aan het verzorgen van de belijning van uw tennisbaan

  Goed onderhoud van tennisbanen is belangrijk om een goed potje tennis te kunnen spelen. Dit is echter niet het enige wat nodig is. Zo is het ook van belang dat de belijning netjes is en precies klopt. Belijning zorgt ervoor dat er op een juiste en eerlijke manier gespeeld kan worden op een speelveld. Maar wie kan deze strakke lijnen zetten op uw speelveld? Dan moet u zeker gebruik maken van de diensten die een gespecialiseerd bedrijf kan waarmaken. Het doet u goed eens te kijken naar de mogelijkheden die een gespecialiseerd bedrijf, Ton de Rooij Tennis, te bieden heeft. Naast het aanleggen van een tennisbaan kan men ook voor diverse soorten speelvelden, zoals een hockeyveld, de belijning verzorgen. Daarnaast kunnen zij u ook voorzien van een logo of bepaalde teksten op een veld. Zo personaliseert u gemakkelijk uw eigen sportveld.

  Aanleggen van een tennisbaan in uw binnenruimte?

  Veel tennisverenigingen kiezen tegenwoordig voor het aanleggen van hardcourt banen. Deze tennisbanen zijn niet alleen ideaal voor buiten, maar ook voor binnen. Heeft u een loods ter beschikking? Bent u de voorzitter van een plaatselijke tennisvereniging? Een ding kunt u gemeen hebben, u wilt een tennisbaan aanleggen in een overdekte omgeving. Gelukkig zijn er dan genoeg mogelijkheden bij de specialist. Zij kunnen u kwaliteit en service in één aanbieden. Dus niet alleen het aanleggen van een tennisbaan, maar ook het onderhoud van tennisbanen is voor een gespecialiseerd bedrijf niet vreemd. Ton De Rooij Tennis is zo’n gespecialiseerde partner op het gebied van tennisvelden. Zo kunt u bij hen kiezen voor het aanleggen van een traditionele hardcourtbaan voor uw binnenveld, maar ook een kunststofsysteem. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

  Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

  Om uw tennisbaan echt helemaal af te maken zijn ook kwalitatieve winddoeken van belang. Zoekt u nog naar winddoeken? Bekijk dan eens het aanbod van een gespecialiseerd bedrijf. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor het onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

  Categories: Sport

  Tags: ,

  Comments are currently closed.