• Een professionele carwash in Parijs

  Ik was laatst in Parijs en ik liet mijn auto achter in de Gambetta parkeergarage. Tot mijn grote verbazing kwam ik er achter dat ik mijn auto een grote carwash kon geven. Een uiterst professioneel team waste mijn auto van top tot teen voor een lage vergoeding. Dat doen ze met behulp van een hogedrukreiniging. Zonder te wrijven namen ze de smerigste delen van mijn carrosserie onder handen. Dankzij de hogedrukreiniging was mijn auto beter beschermd tegen strepen.

  Vip-formule carwash in Parijs

  Ik koos voor de zogenoemde vip-formule. Daarbij doen ze de gehele buiten- én binnenkant! Bij de reiniging van de buitenkant spoelen ze onder hoge druk en manueel voorwassen en drogen ze de carrosserie en de ruiten van de auto. In de auto maken ze het stofvrij en reinigen ze het dashboard, de cabine, de stoelen, ruiten en de kofferruimte. U kunt ook kiezen voor alleen binnenkant of buitenkant reiniging. Paris France Parking maakt onderscheid tussen Type A, B en C auto. De carwash service in Parijs is alleen beschikbaar op afspraak. U mag natuurlijk ook zelf uw auto schoonmaken.

  Parkeergarages in Parijs

  Naast Gambetta heeft Paris France Parking meerdere parkeergarages, bijvoorbeeld in Place des Fêtes, Pyrenees du Clos en Bellefond.

  https://www.parisfranceparking.nl/

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.