• Een opslag huren in Den Bosch begint met een offerte

  Zoekt u naar een ruime opslag voor uw goederen in de buurt van Den Bosch? Het is dan verstandig dat u een ware specialist op het gebied van logistiek in de arm neemt. Zo’n specialist is Brouwers. Het bedrijf beschikt over twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. De locaties in Den Bosch bieden samen ruimte voor ongeveer 25.000 pallets, zodat u altijd voldoende ruimte heeft voor de opslag van uw goederen. Vanuit daar vertrekken er ook vrachtwagens voor transport. Zo kunt u eenvoudig de opslagruimte combineren met transport van of naar het binnen- en buitenland. Wilt u gebruikmaken van de opslag van Brouwers in Den Bosch? En bent u benieuwd naar de prijzen en de mogelijkheden voor uw situatie? Dan vraagt u via de website een offerte aan.

  Efficiënte manier van opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

  Bij het huren van een ruimte voor de opslag van uw goederen in de regio Den Bosch ontvangt u van een specialist zoals Brouwers altijd de allerbeste dienstverlening en een efficiënte werkwijze. Hoe dat komt? Dat komt mede door de innovatieve opslagmogelijkheden. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan.

  Opslag van al uw goederen op twee locaties in Den Bosch

  Met de totaalservice van Brouwers ontvangt u volledige ontzorging bij de opslag van uw goederen. Dit bedrijf verzekert u van een voortreffelijke dienstverlening, gaat zorgvuldig om met uw goederen en biedt moderne opslagfaciliteiten. Dit vindt u bij Brouwers. Hier komen twee diensten, transport en logistiek, samen op twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. Met een modern warehouse en verschillende soorten stellingen staat het transportbedrijf uit Den Bosch garant voor de opslag van ongeveer 25.000 pallets. Weet u al welke goederen u wilt opslaan op een van de twee locaties?

  Categories: Vervoer en transport

  Tags:

  Comments are currently closed.