• Een milieuvriendelijke rondvaart in de Kagerplassen, met heerlijk eten en voor ieder feestje

  Een succesvol feestje geven, is soms erg lastig. Gelukkig kan een goede specialist elk feest omtoveren tot een ware hit. Maar wie schakelt u precies in? U kunt kiezen voor een gezellig zaaltje, maar dat is eigenlijk niet zo uniek. Een rondvaart rondom de Kagerplassen of Leiden, is dit echter wel. Dan is het verstandig om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn van Partyboot / Groene Hart Cruises. Bij een van de twee boten kunt u onder andere uw intieme familiefeesten geven. Maar ook voor uitbundige bruiloften en partijen bent u bij deze aanbieder op het juiste adres. Met een prachtige locatie op de wateren rondom Leiden of de Kagerplassen bent u verzekerd van een juiste invulling van uw feest.

  Alleen dagverse producten tijdens uw rondvaart in de Kagerplassen

  Als u ervoor kiest om een buffet bij Partyboot/ Groene Hart Cruises te bestellen, kunnen we u ervan verzekeren dat er alleen dagverse producten worden gebruikt. Hierdoor is het onnodig om aan te meren voor een bepaald product tijdens uw boottocht door het Groene Hart. Partyboot / Groene Hart Cruises kan deze heerlijke gerechten allemaal zelf produceren in de eigen keuken op de boot. Dit zorgt ervoor dat u ongedwongen kan genieten van een rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen. De koelruimtes op deze boot zijn zeer praktisch en gemakkelijk te gebruiken, hierdoor bent u verzekerd van de verse producten én van hoogstaande kwaliteit.

  Natuur en cultuur tijdens een rondvaart in de Kagerplassen

  Wanneer u een rondvaart maakt in de prachtige Kagerplassen wilt u natuurlijk wel dat dit op een manier wordt gedaan die ook goed is voor het milieu. Daarbij is van belang dat de boot waar u op vaart geen schadelijke gassen uitstoot. Dan is Partyboot / Groene Hart Cruises uw “groene” en betrouwbare partner. Zij maken gebruiken van schone CCR 2 motoren. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar daarnaast is uw rondvaart rondom Leiden of de Kagerplassen geruisloos. Hierdoor kunt u nog extra genieten van de schoonheid die de omliggende natuur herbergt. Geniet van de prachtige natuur en de diversiteit van flora en fauna die dit gebied herbergt.

  Categories: Attracties

  Tags: ,

  Comments are currently closed.