• Een groepsaccommodatie nabij Nijmegen is ideaal voor een familieweekend

  Voor een familieweekend is heerlijk om midden in de natuur te verblijven in een mooie accommodatie. Een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen is hierbij altijd een goed idee. Bekijk daarom de mogelijkheden zoals een ballonvaart vanaf De Schansehoeve in het prachtige Rivierengebied van Gelderland. Met veel slaapvertrekken, een goed uitgeruste keuken, een grote recreatieruimte en een speelveld van 2.500 m² is dit het ideale groepsverblijf voor uw groep. Bovendien is er in de groene omgeving veel te doen. Zo kunt u eindeloze fiets- en wandeltochten maken en zijn winkels en gezellige terrasjes op loopafstand. U verveelt zich geen moment!

  Hoe ziet een groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen eruit?

  Bij De Schansehoeve kunt u terecht als u op zoek bent naar een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen. Hier geniet u van heerlijke rust en prachtige natuur. Bovendien zijn de accommodaties voorzien van alle gemakken. Op de begane grond vindt u een recreatieruimte met grote tafels en comfortabele stoelen waaraan u met uw gezelschap kunt eten of borrelen. In de knusse zithoek kunt u een drankje drinken of televisie kijken. Voor het koken van een heerlijke maaltijd kunt u terecht in de uitgebreide keuken. En de slaapkamers dan? Die bevinden zich op de eerste verdieping van de groepsaccommodatie nabij Nijmegen. De meeste slaapkamers hebben een eigen toilet, douche en wastafel. Al met al een compleet groepsverblijf voor zowel grote als kleine gezelschappen.

  In een groene omgeving overnachten? Kies voor groepsaccommodatie in de buurt van Nijmegen!

  Er zijn verschillende redenen waarom u op zoek bent naar een groepsaccommodatie in de omgeving van Nijmegen. Zo is het ideaal als u met uw hele familie eropuit trekt of juist een teambuildingsweekend met het hele team organiseert. Dit alles doet u eenvoudig met de hulp van De Schansehoeve. Allereerst is het groepsverblijf uitgerust met alle moderne faciliteiten die u zich maar kunt bedenken. Daarnaast geniet u van de prachtige omgeving en kunt u diverse uitstapjes ondernemen. Ontdek de landelijke omgeving met een fiets of wandel naar de terrasjes en winkels in de buurt. De mogelijkheden bij deze groepsaccommodatie nabij Nijmegen zijn eindeloos, zodat u altijd iets vindt dat bij u en uw gezelschap past.

  Categories: Toerisme

  Tags:

  Comments are currently closed.