• Een door Mesys ontworpen gaswasser

  Bent u op zoek naar een gaswasser? Mesys levert u een professioneel ontworpen systeem. Gaswassers zijn systemen die tijdens industriële processen gebruikt kunnen worden. Ze zorgen ervoor dat stoffen die een verontreinigende werking kunnen hebben in een lucht- en afgasstroom geneutraliseerd worden. Het leveren van schone lucht is de specialiteit van Mesys. Onze experts hebben daarom een hoogwaardig gaswasser systeem ontworpen. Wij kunnen dit ontwerp op maat voor u aanpassen en ook bij u komen bouwen en installeren. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Luchtreinigingssystemen die Mesys aanbiedt zijn onder meer:

  Hoogwaardige emissiebeperkende technologie

  Het is in fabrieken verplicht om een gaswasser aanwezig te hebben. De gaswasser brengt gasstromen op een intensieve manier in contact met vloeistoffen, waarbij sommige deeltjes (ook componenten genoemd) uit die gassen over worden gelaten naar de vloeistof. Dit heet absorptie. Met deze emissiebeperkende techniek kan voorkomen worden dat de gassen in de atmosfeer terecht komen. Dat is namelijk niet goed voor het klimaat. Ook kan het voor stankoverlast zorgen. Met de gaswasser van Mesys zijn al deze dingen verleden tijd.

  Over Mesys

  • 24/7 te bereiken
  • Diensten en producten van hoogwaardige kwaliteit
  • Veel experts in dienst
  • Specialist met vele jaren ervaring

  Mesys zorgt voor schone lucht

  Wist u dat het ons handelsmerk is om schone lucht te leveren? Onze dienstverlening is daar dan ook volledig op gebaseerd. Het spreekt voor zich dat we dan ook alles op alles zetten om lucht van een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Dat doen we door middel van innovatieve systemen, die door zowel kleine als grote producenten gebruikt kunnen worden bij de productie. Wij zorgen voor installaties op maat en kunnen deze ook bouwen en installeren.

  Vraag om meer informatie

  Voor meer informatie over onze systemen en de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Bezoek onze website om het contactformulier in te vullen, of neem telefonisch contact met ons op.

  https://www.mesys.nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags:

  Comments are currently closed.