• Een BBQ pakket bestellen en klaar bent u!

  Wilt u gezellig gaan barbecueën met collega’s, vrienden of gewoon met uw gezin? Maar heeft u geen tijd voor de voorbereidingen? En al helemaal geen zin om de barbecue en vieze vaat schoon te maken naderhand? Kies dan voor een complete BBQ aan huis verzorgd door BBQenzo.nl.U geeft aan wanneer u wilt gaan barbecueën en welke BBQ-schotels u wilt hebben. Bij de specialist bestelt u eenvoudig een lekkere barbecue inclusief lekkere bijgerechten naar keuze. Ook materialen om te barbecueën, borden en bestek worden meegeleverd. Na afloop haalt de specialist alles gewoon weer op. 

  Met een complete BBQ aan huis heeft u voor ieder wat wils

  Organiseert u graag een barbecue voor veel mensen? Bijvoorbeeld voor een groep collega’s, uw sportteam of uw vriendengroep? De kans is dan groot dat veel mensen een voorkeur hebben voor wat zij graag willen eten. De ene houdt van vis, de ander van vlees en weer een ander eet vegetarisch. Wanneer u gebruikmaakt van een complete BBQ aan huis, verzorgd door BBQenzo.nl, kan iedereen kiezen voor een BBQ pakket naar wens. Zo kunt u bijvoorbeeld een standaard, vegetarisch, halal of glutenvrij pakket bestellen. In totaal zijn er meer dan acht verschillende pakketten om uit te kiezen. Er zijn ook speciale pakketten voor kinderen. Elk pakket bestaat uit vijf verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook zijn alle BBQ pakketten inclusief zes verschillende salades, stokbrood en kruidenboter, vier verschillende sauzen én een bord met bestek. 

  Door vandaag uw BBQ pakket te bestellen, kunt u morgen al barbecueën

  De weersvoorspellingen zijn zeer goed! U wilt morgen of de dag erna barbecueën, maar hoe krijgt u zo snel al het vlees en alle bijgerechten in huis? Een specialist als BBQenzo.nl helpt u hierbij. Dit bedrijf levert de complete benodigdheden voor uw BBQ gewoon bij u aan huis. Wilt u morgen al barbecueën? Ook dat is gewoon mogelijk. Hiervoor moet u uw BBQ pakket wel vandaag nog vóór 12.00 uur bestellen. De specialist staat dan morgen al voor uw deur met uw complete BBQ arrangement. Alles wordt voor u verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten van lekker eten en een gezellige avond.

  Categories: Eten en drinken

  Tags: ,

  Comments are currently closed.