• Dozen kopen: eerlijk, snel geproduceerd en snel geleverd

  Wilt u graag golfkarton, trays en vouwdozen kopen? Dan doet u er goed aan een specialist in te schakelen als De Jong Verpakking. Doordat zij zelf geen eigen papierfabriek heeft kopen zij dit product volledig onafhankelijk op de vrije markt. Zo kunt u bij ons de beste en eerlijkste producten verwachten. Aan de hand van dit papier worden de dozen gemaakt die u bij ons kunt kopen. Daarnaast biedt deze aanpak de nodige flexibiliteit met betrekking tot de productieflexibiliteit. Zodoende kunnen ze snel schakelen en zijn uw dozen die u bij dit bedrijf kan kopen snel geproduceerd en geleverd. Dus wilt u kiezen voor een onafhankelijke en betrouwbare partner? Kijk dan eens naar De Jong Verpakking.

  Dozen kopen en binnen 24 uur op de plaats van bestemming

  Natuurlijk wilt u niet te lang hoeven wachten op de dozen die u gaat kopen. Bij de specialist hoeft dat niet. Die biedt u de mogelijkheid aan uw producten binnen 24 uur te leveren. Door een eigen wagenpark kan De Jong Verpakking u zo snel mogelijk van dienst zijn. Met tientallen chauffeurs en vrachtwagens is de transportcapaciteit optimaal. Dit laat zien dat u op een juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot de vraag die u heeft binnen de markt. Daarnaast kunnen zij ook leveren op zaterdag, dit ziet u niet veel terug binnen bedrijven binnen deze markt. Zo duurt de levering na het kopen van uw dozen altijd minimaal.

  De voordelen wanneer u dozen gaat kopen bij de specialist

  Iedereen kan u dozen verkopen. Wilt u echter écht kwaliteit ontvangen, dan is het slim om bij een echte specialist aan te kloppen. Daarom is het verstandig en zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden die De Jong Verpakking u kan aanbieden. Zij zijn sinds 1996 een onafhankelijke fabrikant van golfkarton. Daarnaast kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van een flexibele dienstverlening, zo nodig kunnen zij leveren op feestdagen of op een zaterdag of zondag. Verder kunnen zij u de mogelijkheid aanbieden van zeer snelle fabricage, zo is het mogelijk om binnen 5 dagen assortimentsdozen te leveren. Uw wensen en behoeftes staan centraal bij ons!

  Categories: Vervoer en transport

  Tags:

  Comments are currently closed.