• Doelbewust: uw SEO specialist

  Op zoek naar een SEO specialist? Dan is Doelbewust jouw aangewezen partner. Samen met jou gaan we de strijd aan met de concurrentie. Er is een grote kans dat de concurrentie voor een hoge plek in de Google-zoekresultaten groot is. Wij als SEO specialist gaan echter niet voor alleen een plek op de eerste pagina, maar voor die felbegeerde plek bovenaan. Hier zal namelijk het meeste klikgedrag plaatsvinden. Nu zul je misschien denken dat er vaker op advertenties van SEA, de betaalde versie van SEO, wordt geklikt. Echter, klikt gemiddeld 7% tot 15% maar op deze betaalde advertenties. Het grootste deel van de mensen klikt dus op links gegenereerd door SEO. Met Doelbewust als SEO specialist aan je zijde kun je dit in je voordeel laten werken.

  Wat doet een SEO specialist?

  Een SEO specialist zorgt ervoor dat je website zo goed en hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google komt. Hierbij gaat een SEO specialist aan de slag met meer dan 200 factoren waarmee Google bepaald of jouw website bovenaan of onderaan hoort te staan. Wij geloven dat een goede SEO specialist zich onderscheidt door het totale plaatje te overzien. Doelbewust heeft de nodige kennis en ervaring om dit totale plaatje te overzien en hier op in te spelen. Zo worden er 3 aspecten van SEO aangepakt:

  1. On-page optimalisatie (content, meta’s etc.)

  2. De techniek van de website

  3. Off-page optimalisatie (linkbuilding, autoriteit website etc.)

  Duurzame optimalisatie

  Uiteraard is het fijn om zo snel mogelijk te stijgen in de zoekresultaten. Het is echter ook van belang om een hoge positie te behouden. Je website kan al snel dalen in de zoekresultaten door niet de juiste technieken toe te passen of dingen te doen die Google niet tolereert. Aan de andere kant moeten er ook bepaalde trucjes worden toegepast om niet al te langzaam te stijgen. Met Doelbewust als SEO specialist zal je website snel een hoge positie in de zoekresultaten bemachtigen en deze positie ook behouden.

  Contact

  Benieuwd wat een SEO specialist als Doelbewust voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op door het contactformulier op onze website www.Doelbewust.nl in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 0318 – 240 240. Klik hier voor de website van SEO specialist Doelbewust.

  Categories: Marketing

  Comments are currently closed.