• Dit zijn de hipste rugzak merken

  Rugzakken zijn eigenlijk altijd in de mode geweest en zijn dus inmiddels ware klassiekers geworden als het op tassen neerkomt. Of je nu een scholier of avonturier bent: een rugzak is in alle gevallen handig en zal nooit misstaan! Daarom brengen wij een ode aan de rugzak en zetten we vandaag twee van onze favoriete rugzak merken in de spotlights: Herschel Supply Co. en XD Design! 

  Herschel Supply Co. 

  Het Canadese Herschel Supply Co. is de laatste jaren zeer populair geworden, want dit merk heeft de hipste rugzakken in de leukste printjes en kleurtjes van het nieuwste seizoen. Palmboombladeren, ijshoorntjes, bloemetjes of veertjes: zo’n beetje alle printjes hebben we al voorbij zien komen. Naast deze seizoensgevoelige designs, heeft Herschel ook nog een aantal rugzakken die inmiddels echte classics zijn geworden. Rugzakken zoals de modellen Little America en Retreat in de kleuren zwart en donkerblauw, met de bekende bruine riempjes zijn echt niet meer weg te denken! Herschel houdt van mooie details, dus in elke rugzak zul je de alom bekende rood-wit gestreepte voering zien. Deze vrolijke voering zal ervoor zorgen dat je iedere keer een glimlach op je gezicht krijgt als je de tas opent! 

  XD Design 

  XD Design is een Nederlands merk en heeft een rugzak gemaakt die heel bekend geworden is: de Bobby anti-diefstal rugzak! Alhoewel de Bobby pas 2 jaar bestaat (in 2016 kwam ‘ie op de markt na een Kickstarter-campagne), is deze bijzondere rugzak zo populair geworden dat ‘ie al verschillende prijzen gewonnen heeft. De Bobby wordt door velen gezien als de beste anti-diefstal rugzak die er bestaat, want tasjesdieven zullen het heel moeilijk krijgen als ze iets uit jouw Bobby rugzak willen jatten! De stof van de rugzak is namelijk snijvast en is niet kapot te krijgen met een mes. Verder zitten alle ritsen en vakjes goed verstopt, dus zakkenrollers maken geen kans. Inmiddels zijn er verschillende varianten verkrijgbaar. Zo heb je naast de Original Bobby nu ook bijvoorbeeld de Bobby Bizz, een rugzak die je kunt transformeren naar een aktetas. Superhandig voor zakenmensen die graag willen afwisselen tussen een handige rugzak en een chique aktetas!

  https://www.marington.nl/tassen/

  Categories: Winkelen

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.