• Dit moet je direct doen na een inbraak!

  Ben je wel eens thuisgekomen na een bezoek, avondje uiteten of een vakantie om erachter te komen dat je ongewenst bezoek hebt gehad? Zo niet, dan heb je geluk. Zo ja, dan is dat natuurlijk niet leuk. Niet alleen zijn je kostbare spullen (deels) verdwenen en in handen van een stel dieven, maar ook doet het wat met je gevoel. Het veilig voelen in je eigen omgeving neemt sterk af en dat is misschien nog wel het grootste gevolg van een inbraak.

   

   

  Schakel een slotenmaker in

  Je denkt er misschien niet direct aan, maar een slotenmaker maarheeze kan erg veel voor je betekenen na zo’n inbraak. Het is namelijk zo inbrekers de sloten van je huis forceren als ze aan het werk gaan. Deze zijn na het incident dus niet meer veilig. Een slotenmaker maarheeze is een specialist in het repareren én vervangen van deze sloten. Dit is dus altijd slim om te doen. Ga voor een moderner slot. Wees ook niet bang om hier wat geld aan uit te geven. Jouw veiligheid is van groter belang.

   

  Er wordt onderzoek gedaan

  Wanneer de politie ter plaatsen is zullen ze snel aan de slag gaat met een speciaal onderzoek: het sporenonderzoek. Een onderdeel van dit speciale onderzoek is het achterhalen van DNA. De eenheden gaan dus zoeken naar haren, vingerafdrukken, of andere DNA sporen. Zit zelf ook niet aan de spullen, dit kan ervoor zorgen dat bewijs teniet wordt gedaan.

  https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-maarheeze/

  Categories: Bedrijven

  Tags: ,

  Comments are currently closed.