• Diepvriestransport en –opslag van Frigo Group

  Frigo Group is een familiebedrijf met een heldere visie; het bieden van een totaaloplossing op het gebied van diepvriestransport en diepvriesopslag. Door het transport en de opslag met elkaar te combineren binnen één onderneming ontstaat er een dienstverlening die ondernemingen binnen deze branche veel efficiencyvoordelen biedt. Er wordt vanuit het bedrijf gewerkt volgens de zogeheten ‘Frigo-filosofie’. Klantvriendelijkheid, duurzaamheid, veiligheid, efficiëntie en kwaliteit zijn sleutelwoorden die binnen deze filosofie terug te vinden zijn. Een no-nonsense aanpak op kwalitatief hoogwaardige basis. Frigo Group is ISO 22000 en IFS-gecertificeerd.

  Diepvriestransport
  Frigo Group is uw professionele partner op het gebied van diepvriestransport. Dit diepvriestransport valt onder de noemer Frigo Group Logistics. Het transport wordt voortdurend tot in de puntjes verzorgd, onder de juiste omstandigheden. Er zijn mogelijkheden voor transport in Nederland, maar er zijn ook brede opties met het oog op transport naar het buitenland. Voor dit diepvriestransport wordt gebruik gemaakt van een betrouwbaar wagenpark met voldoende mogelijkheden om aan de vraag van iedere klant te voldoen.

  Diepvriesopslag
  Ook voor diepvriesopslag is Frigo Group de juiste partner. Wij hebben ons gespecialiseerd in het opslaan van de meest uiteenlopende diepgevroren levensmiddelen, zoals vlees, patat, vis, snacks, maaltijden, vruchten en brood. In Nederland hebben wij twee vrieshuizen, welke te vinden zijn op strategische locaties. Op deze twee locaties wordt voortdurend inzet geleverd om iedere klant diepvriesopslag te bieden die tegemoet komt aan de specifieke behoeften. Bij Frigo Group mag u dan ook niet anders dan maatwerk van hoge kwaliteit verwachten, tegen een aantrekkelijk tarief. Voor zowel diepvriestransport als diepvriesopslag kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte.

  http://www.frigogroup.com/nl/

  Categories: Bedrijven

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.