2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Leuke en effectieve training bij Je Bent Meer

Elk individu heeft bepaalde doelstellingen en uitdagingen in zijn of haar leven. Aan jou de taak om deze aan te gaan. Investeer in jezelf en bereik meer in het leven. Wil je jezelf ontwikkelen op persoonlijk of zakelijk gebied, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je Bent Meer maakt persoonlijke groei leuk en inspirerend.

Wij kunnen je helpen het volgende te bereiken:

-Gezonde grenzen stellen en kiezen voor je eigen belang

-Effectiever communiceren met jezelf en anderen

-Van jezelf houden

-Inzicht in je eigen functioneren

-Je eigen kracht ontdekken om doelen te halen

-Minder stress ervaren

Je Bent Meer geeft je een duwtje in de goede richting met effectieve workshops en trainingen

Loop je tegen problemen aan? Heb je last van faalangst, of weet je niet wat je wilt? Of wil je bepaalde vaardigheden verbeteren? Dan ben je bij Je Bent Meer aan het goede adres. Je Bent Meer biedt verschillende vormen van coaching aan. Kies voor persoonlijke coaching als je je op persoonlijk gebied wilt ontwikkelen. Wil je juist op professioneel gebied groeien? Dan is de zakelijke coaching ideaal voor jou.

Ook kun je bij Je Bent Meer diverse trainingen volgen. Kies bijvoorbeeld voor de training Body & mind Language. Tijdens deze 5 weken durende training, krijg je op een speelse manier meer zelfinzicht en lichaamsbewustzijn. Je wordt creatiever, energieker en komt meer in balans. De ideale training als je even wat tijd voor jezelf wil nemen. Daarnaast zijn er de workshops Effectief Communiceren en Kernkwaliteiten en de training Mindfulness.

Je Bent Meer daagt je uit om de uitdaging aan te gaan, waarbij jouw eigenheid centraal staat. Neem nu contact met ons op.

http://www.jebentmeer.nl/workshops-trainingen/