2Binsite Artikel Website
Image default
Dienstverlening

Lang Schiphol Parkeren Vergelijken

Wanneer je als gehele familie op vakantie gaat naar het buitenland, is het heel moelijk om je auto mee te nemen. Vooral als op vakantie gaat naar een ander werelddeel zoals Zuid-Afrika of Azie.

Veel families laten hun auto voor die gedurende tijd achter bij hun buren, familie of kennissen. Maar bij een hoop is dit niet altijd even mogelijk. Zo laten de families hun auto achter geparkeerd bij meerdere bedrijven op schiphol, waarbij je je auto veilig kan stallen.

Momenteel zijn er 35 aanbieders voor lang parkeren schiphol die actief zijn. Elke aanbieder verschilt enorm van elkaar. Zo heb je verschillende prijzen en voorwaardes die de aanbieders bieden.

Je hebt sommige bedrijven die bieden wel wasbeurten en andere die het niet doen. Ook heb je bedrijven die dichtbij schiphol zitten, en bedrijven die op meer dan 10 kilometer afstand opereren.

De bekendste en meest bezochte aanbieder is toch wel Schiphol Smart Parking volgens de review websites in Google. Hieronder de plus- en minpunten van de aanbieder.

Pluspunten zijn onder andere: 24/7 bewaking over geparkeerde auto, bij tijdig reserveren een korting).
Minpunten zijn onder andere: Geen wasbeurten mogelijk en bij aanvraag altijd vooraf betaling verplicht.

Overigens is schiphol smart parking, de officiele aanbieder op het gebied van parkeren. Dus bij hun zit je alijd wel goed. Andere bekende aanbieders op het gebied van schiphol parkeren zijn: iParking, valetschiphol, parkfly & quickparking.