2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De mooiste zwembaden

 Je kijkt waarschijnlijk altijd al lange tijd uit naar de zomervakantie. Wanneer je gaat boeken is het belangrijk dat je een leuke en mooie bestemming uitkiest waar veel te doen is. Vaak gaan mensen op vakantie naar de zee of een meer om zich te vermaken. Andere zijn alweer tevreden wanneer er een zwembad bij de accommodatie zit waar je gaat verblijven. Een zwembad kan net zo leuk zijn als een meer of aan zee. We hebben daarom de vier mooiste zwembaden ter wereld op een rijtje gezet in dit artikel om zo alvast wat ideeën te krijgen voor de aanstaande zomervakantie.

Een van de mooiste zwembaden ter wereld ligt in Tanzania. Namelijk het Four Seasons Safari Lodge in de Serengeti heeft het allermooiste zwembad. Je hebt namelijk uitzicht op de wilde natuur. Zo staan vlak naast het zwembad wilde olifanten te badderen en te eten. Dit kan je tijdens het zwemmen allemaal aanschouwen en zorgt hierdoor voor een prachtige ervaring.

Daarnaast is het zwembad van het Ubud Haning Gardens Hotel in Bali ook een fantastische ervaring. Het zwembad heeft verschillende lagen die erg mooi en speciaal ontworpen zijn. Het hotel ligt aan de rand van de jungle en door het speciale design en de lagen heb je het idee dat je je in de jungle bevindt tijdens het zwemmen. Je hebt daarnaast ook nog een erg mooi uitzicht over de rijstvelden van Bali en natuurlijk de jungle.

Ook in Singapore ligt een van de mooiste zwembaden ter wereld, namelijk de inifity pool op het Marina Bay Sands Hotel. Het is het hoogstgelegen zwembad in de wereld en ligt op de 57e verdieping. Uiteraard heb je vanaf deze hoogte een geweldig uitzicht over de skyline van Singapore en kun je hier rustig van genieten tijdens het zwemmen .

Ook kun je natuurlijk in je eigen tuin ook genieten van een mooi zwembad die altijd tot je beschikking is. Wanneer je besluit om een zwembad aan te schaffen, is het belangrijk dat je er bij stilstaat dat er veel onderhoud aan nodig is. Zo is het nodig om het zwembad afdekken met bijvoorbeeld een zomerzeil zwembad.

http://zwembadafdekkingen.nl

Gerelateerde artikelen

Een fris en fruitige huid dankzij een waterkoeler leidingwater

Angst voor de tandarts

Koop ook de beste medailles