• De kroonluchter met kapjes van Amelia’s Hoeve: hoe het allemaal begon

  Kroonluchters hangen al lange tijd aan de plafonds van vele bevolkingen. Waar vindt dit stuk interieur eigenlijk haar oorsprong? Eigenlijk was een kroonluchter in de Middeleeuwen een hangend kruis waar men kaarsen op kon zetten. Dit was niet voor iedereen weggelegd, maar voor de elite. Vanaf de 18e eeuw maakte sierlijke bronzen en kristallen kroonluchters een enorme groei door en die waren eveneens bedoeld voor rijke kooplieden. Op de dag van vandaag is een kroonluchter, eventueel met kapjes, toegankelijk voor iedereen. Daarnaast zijn er talloze variaties van kroonluchters: van modern design tot klassieke verlichting met tierelantijntjes. Hierdoor past de sfeervolle verlichting thuis in vrijwel ieder interieur. Voor welke kroonluchter met kapjes kiest u? U vindt kroonluchters met kapjes en andere versieringen bij Amelia’s Hoeve.

  Ook meubels en verlichting op maat bij specialist in kroonluchter met kapjes

  Bent u op zoek naar nieuwe producten voor uw interieur? Heeft u al eens gedacht aan kroonluchters met bijvoorbeeld kapjes. U vindt kroonluchters met kapjes en andere versieringen bij Amelia’s Hoeve. Maar wist u dat u hier veel meer kunt bestellen? Zo kan men maatwerk voor u verrichten. U kunt alles op maat laten maken: van een tv-kastje tot een compleet horeca interieur en van sfeerverlichting tot een vitrinekast. Hierbij geeft u simpelweg de gewenste maten door waarna er voor u een passende en vrijblijvende tekening wordt gerealiseerd en ontvangt u een prijsofferte. Zodra u akkoord bent, gaan de specialisten aan de slag. Kiest u voor een houten meubel? Dan kiest u uit de houtsoorten eiken, grenen en mahonie.

  Meer dan alleen een kroonluchter met kapjes te koop bij lichtspecialist

  Uw huis is niet af na het bouwen en het inrichten met de basis. Het voelt pas als thuis met passende woondecoratie. Gelukkig vindt u kroonluchters met kapjes en andere versieringen bij Amelia’s Hoeve. Deze (online) winkel is al ruim 40 jaar actief waardoor het aanbod aan interieurartikelen enorm is. Denk hierbij aan retro sfeerverlichting, lampen van natuurlijke materialen en vintage meubelen. Maar ook voor diverse woonaccessoires, zoals opbergmanden, oud en antiek kleingoed, brievenbussen en houten decoratie bent u hier aan het juiste adres. Kies u voor de kroonluchter met kapjes of voor andere artikelen? Door de veelzijdigheid aan artikelen vindt u vrijwel altijd waar u naar op zoek bent.

  Categories: Woning en Tuin

  Tags:

  Comments are currently closed.