• De klok is terug

  De klok is weer teruggezet afgelopen weekend. Dit betekent maar één ding de namelijk: de winter komt er weer aan. De dagen worden weer wat korter. S’ morgens is het eerder donker en tijdens het avondeten zie je ook weer dat de zon steeds minder aanwezig is. Daarnaast merken we natuurlijk ook dat het weer aan het veranderen is. Er komt weer steeds meer wind en regen bij. Typisch herfst weer wat uiteindelijk naar mate de dagen vorderen over zal gaan naar hopelijk winterweer. Mensen hopen altijd op een witte kerst. Helaas zijn we daar de afgelopen jaren helaas niet op getrakteerd door moedernatuur. De afgelopen kerst was het zelfs 15 graden. Dat is echt eigenlijk nazomer- of zelfs al lenteweer.

  Opwarming van de aarde

  De boosdoener hiervan is de opwarming van de aarde. De mens is hiervoor verantwoordelijk en zal er dus ook zelfs voor moeten zorgen dat het verminderd. De mens probeert hier ook stappen tegen te ondernemen. Denk bijvoorbeeld eens aan het feit dat wij als mensen via het akkoord van Parijs hebben afgesproken om de temperatuur stijging te beperken tot maximaal twee procent. Vervolgens zie je dan dat de Verenigde Staten een nieuwe president krijgt en zich vervolgens terugtrekt uit het akkoord. Dan vragen veel mensen zich af wat zo’n akkoord dan uiteindelijk betekent. Als je achteraf gewoon kan zeggen ‘ik doe niet meer mee’. Dat is eigenlijk hetzelfde alsof je vroeger tikkertje op de basisschool zou spelen en je hebt van ‘leuke’ mensen die dan zeggen als ze getikt zijn “hahaha, ik doe toch niet mee”. Dat type mensen wordt dan vervolgens ook niet gelooft en uiteindelijk vindt iedereen hem of haar echt een ezel.

  Inbrekers

  De opwarming van de aarde verandert wel minstens één ding niet namelijk de dag- en nachtcyclus. Dus voor inbrekers blijft het gewoon nog een groot feest rond de feestdagen wanneer de dagen et kortst zijn. Echter, zijn er tegenwoordig diverse producten op de markt die het inbrekers een stuk moeilijker maken en zelfs afschrikken. Inbrekers bellen bijvoorbeeld vaak eerst aan voordat ze ergens naar binnen gaan. Om zo toch even te controleren of er echt niemand thuis is. De oplossing hiervoor is de videodeurbel. Deze videodeurbel zorgt ervoor dat iedereen die aanbelt wordt gefilmd. Mocht je nu niet thuis zijn dan kun je alsnog opnemen via je smartphone. Als je dan iemand ziet die er niet hoort te zijn kun je meteen even de buren appen.

  https://comfocare.nl/voordeurcamera

  Categories: Bedrijven

  Tags: , , ,

  Comments are currently closed.