• De juiste stijl en vorm kiezen voor uw eettafel

  2binsite

  De vorm van uw tafel is zeer belangrijk in termen van ruimte en het beoogde gebruik. Ronde of vierkante tafels zijn ideaal voor kleinere ruimtes en meer intieme bijeenkomsten. Als uw kamer lang of smal is of als u gewoon meer ruimte heeft om mee te spelen, dan zijn rechthoekige eettafels een goede oplossing. Ze zijn ook zeer geschikt voor het vermaken van grote groepen mensen. Als uw gebruik van de ruimte varieert of u moet vaak de gasten bedienen, overweeg dan een ronde eettafel.

  Vergeet niet rekening te houden met de breedte en de plaatsing van de poten. Tafels met een voetstuk of tafels met slankere poten of poten die aan de uiteinden zijn geplaatst, zorgen over het algemeen voor meer zitplaatsen. Als u een keuze maakt, probeer dan elke stoel en elke positie uit en zorg ervoor dat er geen gevaar bestaat dat u op uw knieën of ellebogen stoot.

  Houd rekening met het soort styling en decoratie waar u de voorkeur aan geeft. Zelfs een paar potplanten of vazen kunnen de beschikbare ruimte aanzienlijk beïnvloeden. Houd ook rekening met de tafelinstellingen en serviesgoed die u graag gebruikt, voor het plezier of voor het dagelijks gebruik. Laat een gebrek aan ruimte niet betekenen dat uw eettafel geen karakter en flair aan uw ruimte kan geven – laat hem stralen. Wees gedurfd met accessoires en voeg kleurige en zachte meubels toe die goed passen bij de rest van uw programma. Als u kiest voor een ronde tafel, overweeg dan een schilderij of een muur die in een cirkelvormig ontwerp achter de tafel hangt om de ruimte te helpen definiëren en te accentueren.

  Moet u een smalle kamer opener maken? Ga dan voor een slanke tafel om een illusie van ruimte en een minimaal of monochroom kleurenpalet te creëren, accessoires die aan de wand hangen, een statement spiegel en draaibare verlichting. Uw keuze van de zitplaats is echt belangrijk, dus als uw ruimte bescheiden is, kies dan voor een bankje of een armloze zitplaats die gemakkelijk kan worden weggestopt. Als u kiest voor hout voor uw eettafel, overweeg dan lichtere of pasteltinten om een kamer te openen en donkerder voor een meer intieme, gezellige ruimte.

  https://www.tafels99.nl/

  Categories: Woning en Tuin

  Comments are currently closed.