• De fysio in Oosterhout voor al uw blessures: FysioProFit

  Heeft u last van een blessure of pijn bij het bewegen? Dan doet u er goed aan om eens een afspraak te maken bij FysioProFit in Oosterhout of Waalwijk. Hier wordt gewerkt met een klein team van drie fysiotherapeuten. Dit betekent echter niet dat zij onder doen op het gebied van gedrevenheid en specialisme. Met specialisaties op het gebied van algemene fysiotherapie, sportfysiotherapie, reuma en arbeidstherapie kunt u altijd terecht bij een van de therapeuten met uw klachten. Met de drie fysiotherapeuten in de praktijken van FysioProFit is er naast de nodige mankracht ook de kwaliteitskennis in huis. De fysio die gevestigd zit in Waalwijk is iedere doordeweekse dag open, maar ook de zaterdagochtend tot 12 uur is de praktijk open. De fysio gevestigd in Oosterhout is alleen doordeweeks open, op onregelmatige tijden.

  Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

  Een fysiotherapeut bij FysioProFit is niet zomaar iemand die u helpt om van pijntjes af te komen. Hier dient een Fysiotherapeut namelijk als begeleider en treedt op als coach om u te helpen om al uw lichamelijke doelen te halen. Samen met een van de fysiotherapeuten van FysioProFit worden eerst uw lichamelijke problemen in kaart gebracht. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProFit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

  Een eerste afspraak bij uw fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout

  Hoe verloopt nu zo’n eerste afspraak bij FysioProfit? Bij uw eerste afspraak neemt u natuurlijk eerst plaats in de wachtkamer. Vervolgens wordt u persoonlijk opgehaald door één van de fysiotherapeuten. Hiermee begint het traject dat u gaat bewandelen. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan. FysioProFit is voor de regio Waalwijk en Oosterhout ideaal om opnieuw te revalideren, hier wordt u door een goed traject begeleid en voelt u vanaf uw eerste afspraak al onze goede en persoonlijke begeleiding.

  Categories: Gezondheid

  Tags:

  Comments are currently closed.