2Binsite Artikel Website
Image default
Aanbiedingen

De dekbedovertrekken voor het hele jaar

Veel mensen denken dat dekbedovertrekken dekbedden hetzelfde zijn. Toch is dit niet zo, er zit wel een verschil tussen deze twee. Een dekbed is het deel wat je in een dekbedovertrek doet. Een dekbed kan gevuld worden met een warme stof zoals wol of dons. Op deze manier heb je het lekker warm in de koude winternachten. In de zomer kun je het dekbed eruit halen zodat je alleen een dekbedovertrek overhoudt. Zo hou je het lekker koel. Dekbedovertrekken kun je in allerlei soorten kleuren vinden, zo weet je zeker dat er altijd wel eentje past bij jouw slaapkamer. In het komende artikel vertellen wij graag meer over deze producten.

 

De verschillende maten van een dekbed

Er zijn een aantal formaten en afmetingen die ervoor zorgen dat het aansluit bij uw bed. Wij zetten ze allemaal voor je op een rijtje:

Eenpersoons: 140 x 200 en 140 x 220

Tweepersoons: 200 x 200 en 200 x 220

Lits Jumeaux: 240 x 200 en 240 x 220

Lits Jumeaux XL: 260 x 200, 260 x 220 en 260 x 240.

 

Diverse dekbedden

Nu we hebben uitgelegd wat de verschillende maten zijn voor een dekbed, kunt u kijken naar het juiste type. Voordat je er eentje gaat kopen, moet je weten dat er verschillende warmteklassen zijn. Wederom is er een overzicht voor:

Winterdekbed: Warmte klasse 1

4 seizoenendekbed: Warmte klasse 1

All Year dekbed : Warmte klasse 2

Lente / Herfst dekbed : Warmte klasse 3

Zomerdekbed : Warmte klasse 4

 

Hoe kouder het seizoen, hoe hoger de warmteklassen! Een zomerdekbed is het dunste dekbed en een winterdekbed is heerlijk warm. Een All year dekbed kun je gebruiken wanneer de temperatuur vrijwel gelijk blijft in je slaapkamer. Dit is in Nederland alleen vaak niet aan de orde, dus raden we het aan om meerdere soorten te kopen.

 

Een dekbed van goede kwaliteit

Wil je een kwalitatief hoogstaand dekbedovertrek kopen? Neem dan eens een kijkje op de website van Dekbedovertrekkenenzo. Zij zijn in het bezit van een groot aanbod van verschillende dekbedden en dekbedovertrekken van verschillende materialen en merken. Heb je behoefte aan advies? Neem dan contact met hen op!

   

https://www.dekbedovertrekkenenzo.nl/

Gerelateerde artikelen

Rijschool Leiden | Goedkope aanbieding en rijlessen!

Dit is hoe je simpel aan de slag gaat met het maken van een begroting in Excel

Elektronische Sigaret Kopen