2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

Dakdekker en dakreparatie in Tilburg

Wanneer schakelt u een dakdekker in

Er wordt vaak gedacht dat de hulp van een dakdekker pas wordt ingeroepen, indien er sprake is van schade of lekkage aan het dak. Niets is echter minder waar. Een tijdige inspectie kan schade voorkomen. Dakdekker Tilburg kan u hierbij van dienst zijn. Indien gewenst, kunt u een gratis dakinspectie aanvragen bij dakdekker Tilburg. Een gecertificeerde dakdekker zal dan zorgdragen voor een grondige inspectie en u naderhand van gedegen advies voorzien.

Daklekkage

Als er sprake is van lekkage aan uw dak, doet u er goed aan zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Dakreparatie Tilburg om zo de vervolgschade in uw huis of pand zoveel mogelijk te beperken. Na contact met u zal dakreparatie Tilburg in overleg met u bepalen wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Platte daken

Van platte daken is bekend dat ze kwetsbaarder zijn dan hellende daken. Om deze reden is het belangrijk dat ze eens per twee jaar worden gecontroleerd, om zo problemen voor te zijn. Als uw platte dak aan vervanging toe is, dan kunt u bij dakreparatie Tilburg kiezen uit:

  • kunststof dakbekleding
  • zinken dakbekleding
  • EPDM dakbedekking
  • bitumen dakbedekking

De EPDM dakbedekking is van synthetisch rubber. Het wordt veelvuldig toegepast op platte daken en is ecologisch, onderhoudsarm en duurzaam.

Hellende daken

Is uw woning of kantoorpand voorzien van een hellend dak, dan zal ontstane lekkage in veel gevallen zijn veroorzaakt door stormschade, of dakgoten die verstopt zijn geraakt. Ook hierbij is het van groot belang zo snel mogelijk actie te ondernemen, om verdere schade te beperken. Wat uw situatie ook is, dakdekker Tilburg zal u te allen tijde de juiste oplossing aandragen.

https://www.adodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Wat zijn kunstplanten?

Administratiekantoor Apeldoorn – W&L Hogeboom Administraties

Angst voor de tandarts