• Chocola eten om rimpels te verwijderen?

  Zou het echt waar kunnen zijn? chocola dat goed is voor je huid en ook nog eens rimpels tegengaat?   Onderzoekers aan de universiteit van Cambridge   hebben nu een chocolade reep op de markt gebracht die tal van voordelen met zich meebrengt.  Stel je voor, je fronsrimpel verwijderen door simpelweg chocolade repen te eten! Ben jij één van die personen die vind dat je gezicht er veel te oud uitziet dan je je voelt?  Lees dan zeker verder over hoe je rimpels (mogelijk) kan verwijderen door middel van deze chocolade te eten.

  De chocolade reep die onderzoekers in de Cambridge universiteit uitgevonden hebben  zorgen erniet alleen voor dat de kwaliteit van 30- tot 50 jarige verbeterd gaat worden maar het zorgt ook voor een bestrijden  van rimpelvorming.  Natuurlijk hebben de onderzoek eerst de chocolade reep op grote schaal getest voordat ze hun revolutionaire product bekend maakte aan het grote publiek om deze vervolgens teleur te stellen.  Men heeft vrouwen één maand deze chocolade reep laten eten  en de resultaten geven weer dat de doorbloeding van de huid bij de personen  verbeterd was en ook dat ontstekingen duidelijk verminderd waren.

  Wat heeft er voor gezorgd dat het chocola voor al deze voordelen zorgt? Wel de ontwikkelaar van de chocolade reep  Ivan Petyaev zegt dat de reep evenveel antioxidanten bezit gelijk een zalmfilet waardoor er veel polyphenol inzit dat deze voordelen met zich meebrengt.

  Helaas is de mogelijk er nog niet om dit product in Nederland te kopen want product komt pas binnenkort in London uit en eerdat het product in Nederland te verkrijgen zal zijn, zal nog wel even duur. Wat de prijs van deze chocolade reep zal zijn is nog onduidelijk maar het zal natuurlijk niet zo goedkoop zijn als een gewone chocolade volgens ons.  Dus voor nu zal je het moeten blijven doen met een behandeling botox in Rotterdam.

   

  http://injectableklinieken.nl/nl/

  Categories: Gezondheid

  Tags: ,

  Comments are currently closed.