• Boomkwekerij in Zundert is gespecialiseerd in het opkweken van (sier)heesters

  Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers in Zundert bent u aan het juiste adres voor plantgoed. Met name sierheesters. De (sier)heesters vormen de perfecte basis voor een mooie volle containerplant. Dit plantgoed begint bij een gespecialiseerde boomkwekerij in Zundert als een gewortelde stek. Daarna wordt het doorgekweekt in de volle grond. Hierbij wordt zo min mogelijk gebruik gemaakt van chemische onkruidbestrijding en wordt veelal gekozen voor handmatige of mechanische bestrijding. In de lichte zandgrond kunnen de wortels van de sierheesters zich optimaal ontwikkelen waarna ze gerooid en afgedekt naar de loods worden gebracht om gesorteerd en verwerkt de worden. Op die manier blijft de conditie van het gewas optimaal. Zo is het voor u mogelijk om onkruidvrije en gezonde (sier)heesters te kopen bij de boomkwekerij in Zundert.

  Kwaliteit en flexibiliteit staan centraal bij boomkwekerij in Zundert

  Wilt u bos- en haagplantsoen kopen? Of toch liever sierheesters? Dan kiest u natuurlijk voor een boomkwekerij die voor kwaliteit staat. U wilt immers niet dat bomen en/of planten na een korte tijd afsterven of niet groeien. Daarom bent u bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers, gevestigd in Zundert, aan het juiste adres. Bij deze kwekerij staan kwaliteit en flexibiliteit centraal. De planten en bomen worden namelijk het hele jaar door met de grootste zorg opgekweekt. De gewortelde stekken worden uitgeplant met een speciaal ontwikkelde machine waardoor u verzekerd bent van de beste start van uw aangekochte heesters of plantsoen. Breng gerust eens een bezoek aan de boomkwekerij in het Brabantse Zundert.

  Waarom kiezen voor (sier)heesters van boomkwekerij in Zundert?

  U gaat bij een boomkwekerij in Zundert langs als u op zoek bent naar sierheesters. Bij Boomkwekerij Verpaalen-Herijgers vindt u namelijk een uitgebreid assortiment aan planten en bomen. Maar waarom kiezen voor deze kwekerij? De heesters die u hier vindt zijn vermeerderd vanuit de moederstruiken. Hierdoor wordt de soortechtheid gewaarborgd. Het gebruik van chemische middelen wordt op de boomkwekerij in Zundert tot een minimum beperkt. Onkruid en ongedierten worden mechanisch of handmatig bestreden. Dit houdt zowel de bodem als het gewas gezond. Bovendien heeft u de keuze uit veel verschillende soorten (sier)heesters, zoals Philadelphus en Deutzia, en bos- en haagplantsoen. Weet u al welke u wilt?

  Categories: Tuin en buitenleven

  Tags:

  Comments are currently closed.