• Boldbrink heeft de expertise die ik zoek

  Ik ben blij dat ik de hulp heb ingeschakeld van BoldBrink. Ik merkte dat mijn eigen strategische aanpak voor een daily stand-up en andere methodes niet bleken te werken voor mijn werknemers. Alles was nog steeds te vaag voor mijn werknemers en om eerlijk te zijn had ik zelf ook geen idee wat ik aan het doen was. Ik wist dat andere ondernemers die deden maar ik ben nog redelijk nieuw in deze wereld. Dus wilde ik een expert erbij halen die mij hierin verder kon helpen.

  Betere strategie bedenken samen met Boldbrink

  Ik had eerder gehoord van de diensten van Boldbrink. Zij heeft meerdere ondernemers geholpen waar ik ook een connectie mee heb en die hebben mij haar aangeraden om eens een gesprek het houden. Ik vond dat geen probleem en had eerst met haar een belafspraak gedaan. Dit ging erg goed en ik wilde verder met haar. Dus besloten we om nu face-to-face af te spreken bij haar op kantoor. Daar zou ik een mini cursus krijgen in strategieën en welke het beste past bij mij in het bedrijf. In het begin was ik een beetje nerveus maar uiteindelijk heb ik veel geleerd van haar.

  Met enorme stappen vooruit

  Ik wist nu hoe ik op een betere manier een strategie kon bedenken voor mijn daily stand-up. Nu moest ik dit alleen in de praktijk gaan doen. Met nog een beetje hulp van Boldbrink heb ik een opgezet waardoor de medewerkers meteen kunnen zien met wie wat bezig is, wat on-hold is voor welke reden en waar iemand hulp bij nodig heeft. We hebben dit systeem een tijdje gebruikt en het blijkt te werken bij de meeste. Iedereen is nu van op de hoogte waar iedereen mee bezig is en we kunnen zo elkaar beter helpen. 

  Gratis strategiegesprek aanvragen

  Heeft u ook moeite om uw strategie van de grond te halen en heeft u daar een beetje hulp bij nodig? Bekijk dan eens de website van Boldbrink voor meer informatie over de diensten die zij aan uw bedrijf kan bieden en vraag een gratis strategiegesprek aan.

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.