2Binsite Artikel Website
Image default
Boeken en Tijdschriften

Thrillers en spanning

Spanning, thrillers en crime zijn een belangrijk ingrediënt in films, boeken, televisie en games. Veel van de mensen zijn gek op dit genre. Dat komt onder anderen van het idee dat in fictieve producten alles wat in het echt verboden is, wel mag. Voorbeelden van spannende series en boeken vandaag de dag zijn series als Wie is de Mol?, Expeditie Robinson, Homeland, boeken van Suzanne Vermeer en games als GTA. In dit artikel behandelen we enkele van deze games, boeken en series zodat ook u zich een beeld kunt vormen van wat spannende series en enge, spannende boeken betekenen kunnen voor uw recreatie.

 

TV

Spannende televisieprogramma’s vandaag de dag Homeland, Penoza, Wie is de Mol? en Expeditie Robinson. De Amerikaanse hitserie Homeland vertelt over Nick Brody, die terug naar de VS komt nadat hij gevangen zat bij terroristenorganisatie Al Qaeda. In de serie Penoza volgen we Carmen die de leiding voert over een criminele bende van haar geliquideerde echtgenoot. Het zijn series Die je gezien moet hebbe. Expeditie Robinson op RTL5 is een serie over Nederlanders die moeten overleven op een eiland. Bij Wie is de Mol? gaat het om bekende deelnemers die reizen naar een ver land en daar opdrachten uitvoeren om geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is niet helemaal eerlijk en totaal niet te vertrouwen, maar een manipulator die de boel verpest.

 

Lees en speel

Een serie boeken die het al jaren goed doet is de serie boeken van Suzanne Vermeer. Suzanne Vermeer bleek een man te zijn, zo werd na de dood van Paul Goecken bekend. De boeken gaan over situaties in vakanties die een spannende wending krijgen, zoals fraude, verdwijning en moord. Er is altijd veel kritiek op GTA, want in GTA peel je een gangster die geld moet verdienen door auto’s te stelen, mensen te bedreigen, te mishandelen en meer van dat soort zaken. De game krijgt vaak veel kritiek, maar wordt door velen gespeeld. De discussie weegt niet op tegen het plezier dat men aan het spel beleeft. Na de bestsellers zoals GTA Vice City en San Andreas, is nu ook GTA V uit en zijn er al miljoenen van de game verkocht.

 

http://crime.startpagina.nl