• Blog plaatsen anno 2019

  2binsite

  Blog plaatsen anno 2019

  We krijgen deze dagen nog vaak de vraag of het zin heeft om te bloggen. Anno 2019 zijn er talloze online marketingbedrijven en freelancers die blogjes schrijven. Wees gerust want zelfs in 2019 is het belangrijk om te bloggen. Sterker nog, het wordt steeds belangrijker om goede content op je website te hebben. Bijna dagelijks worden er zo’n drie miljoen blogs geschreven en online geplaatst. Blogs verhogen namelijk ook jouw SEO. 

  Nieuwe content op je website is belangrijk om je concurrenten te verslaan. Het is dan ook belangrijk om zoekwoorden in je content te stoppen, hierdoor weet Google waar je over schrijft. Begin een blog dus met een lijst van zoekwoorden, onderwerpen en belangrijke categorieën waarop je gevonden wilt worden. Zoekwoorden en onderwerpen in je tekst is de manier waarop Google je website vindbaar kan maken. 

  Schrijf over onderwerpen waar veel op gezocht wordt. Hoe specifieker jij het onderwerp maakt, hoe groter de kans is dat jij snel hoog zult scoren in Google. Vrij logisch want hoe breder jouw onderwerp, hoe meer concurrenten er ook op proberen te ranken. Dus stel je hebt een blog geschreven in de branche Wonen & inrichting. Maak jouw blog dan specifiek door de titel van je blog specifiek te maken.

  We kunnen dus wel concluderen dat het zelfs in 2019 nog belangrijk is om je bezig te houden met je website en de content daarop. Zoekmachines zullen de connectie tussen een extern blog en je eigen website herkennen wanneer je deze niet goed indekt. Zo is een zelfde IP-adres op je website en blog makkelijk te herkennen door een zoekmachine en kan dit leiden tot een negatief effect. Zorg dus dat het blog op een andere server geplaatst wordt met unieke proxy-instellingen. Laat uw domeinnamen hosten door een goede partij die verschillende I.P. adressen kan leveren.

   

  Succes met bloggen!

  https://www.mijn-blog.nl/

  Categories: Internet

  Tags: , ,

  Comments are currently closed.