• Blauwe krijtverf: rustgevend & stoer!

  2binsite

  Wat is krijtverf; dat is een vraag die ik vaak hoor. Ook verwarren heel veel mensen krijtverf met kalkverf. Krijtverf is een verfsoort met een matte uitstraling. En in tegenstelling tot kalkverf is krijtverf sterker en duurzamer. Daarnaast geeft krijtverf een egale matte uitstraling en kan kalkverf wat vlekkerig zijn. Afhankelijk van het resultaat wat je wilt, kun je dus krijtverf of kalkverf gebruiken. 

  Blauwe krijtverf

  Een kleur krijtverf die erg populair is, is blauw. Blauwe krijtverf geeft een rustgevend gevoel aan je interieur. Denk maar aan een blauwe zee; dit is toch ook rustgevend! Daarnaast geeft blauwe krijtverf ook een matte uitstraling aan je muren, meubels of accessoires en daarmee geeft het een stoer karakter aan je interieur. 

  Binnen de kleur blauw heb je diverse tinten blauwe krijtverf, hierdoor kun je heel goede verschillende tinten blauwe met elkaar combineren maar je kunt met iedere kleur blauw ook weer een andere sfeer in je huis creëren. Donkerblauw is een luxe kleur en geeft een krachtig resultaat. Grijsblauw is een vergrijsde blauwe kleur en is bijvoorbeeld erg stoer voor een Scandinavisch industrieel interieur. En wat dacht je van turquoise; een hele heldere en frisse kleur die lijkt op een oceaan bij warme landen.

  Krijtverf kopen

  In de webshop My Industrial Interior kun je meer dan 50 stoere kleuren krijtverf

  https://myindustrialinterior.nl/

  Categories: Bedrijven

  Comments are currently closed.