• Bekijk het actuele aanbod als u een bedrijfspand in Nijmegen zoekt

  U wilt verhuizen naar een groter bedrijfspand in Nijmegen. Of u werkt momenteel vanuit huis, wat u toch niet als prettig ervaart. Bekijk dan het actuele aanbod van Wibeco Vastgoed op de website. Hier vindt u diverse werkruimtes waar u snel uw intrek in kunt nemen. Zo worden onder andere ruimtes in het Albertinum Klooster en het Augustinus Klooster in Nijmegen te huur aangeboden. In het eeuwenoude Albertinum Klooster worden wonen en werken gecombineerd en het imposante Augustinus Klooster beschikt over diverse bedrijfsruimtes op verschillende etages. Kiest u voor een bedrijfspand in een van deze voormalige kloosters? Of gaat uw voorkeur uit naar een moderner pand?

  Bedrijfspand in Nijmegen gezocht? Schakel een ervaren vastgoedbeheerder in!

  U bent onlangs een eigen bedrijf gestart en u zoekt een bedrijfspand in Nijmegen. Zoekt u dan een moderne ruimte of een pand met historische elementen? Wat voor bedrijfsruimte u ook zoekt, het doet u goed het aanbod van Wibeco Vastgoed te bekijken. Sinds 1968 is deze vastgoedbeheerder gespecialiseerd in onder meer bedrijfsruimtes in de omgeving van Nijmegen. En één groot voordeel: er wordt niet gewerkt met wachttijden. Hierdoor kunt u binnen korte tijd uw intrek nemen in uw nieuwe bedrijfsruimte. Kijkt u er al naar uit om te werken vanuit uw eigen kantoor? Bel dan gerust eens voor meer informatie.

  Meer dan alleen een bedrijfspand te huur in omgeving Nijmegen

  Bij Wibeco Vastgoed in Nijmegen kunt u terecht voor meer dan alleen het huren van een bedrijfsruimte. Deze vastgoedspecialist houdt zich al sinds 1968 bezig met de verhuur en het beheer van onroerend goed. Of u nu een studentenkamer voor uw dochter zoekt, een appartement voor uzelf of een opslagruimte om de caravan te stallen: door het brede aanbod kan iedereen bij hen terecht. De vastgoedspecialist helpt u graag aan een ruimte die aansluit bij uw specifieke situatie. Op die manier vindt u altijd een passend bedrijfspand in Nijmegen of omgeving. Heeft u al een ruimte gezien waar u wilt intrekken?

  Categories: Woningen

  Tags:

  Comments are currently closed.