• Bekijk de prijzen voor een crematie bij het dierencrematorium online

  Moet u afscheid nemen van een grote hond die jarenlang uw trouwe viervoeter is geweest? Een vogel? Of een konijn? In alle gevallen bent u van harte welkom bij het Dierencrematorium  Amsterdam D.U.C. Bekijk alvast online de prijzen die gehanteerd worden voor een crematie. Zo worden er andere prijzen gehanteerd voor een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn. Het vervoer voor een afstand van meer dan 20 kilometer is op aanvraag. En voor een begrafenis van een kat, kleine hond of middelgrote en grote hond hanteert het dierencrematorium een vast tarief. Wilt u graag meer weten over de getoonde tarieven? Neem gerust contact op en laat u informeren.

  Bezoek zeven dagen per week uw overleden dier bij het dierencrematorium

  Van vroeg in de ochtend tot later in de middag. Wanneer rouwt u het liefste? De een rouwt het liefste dagelijks, terwijl de ander wekelijks of maandelijks een overleden huisdier bezoekt. Dat begrijpt het team van Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. heel goed. Daarom heeft u zeven dagen per week toegang tot de asweide en begraafweide. U bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom bij het dierencrematorium tussen 10:00 – 18:00 uur en in het weekend tussen 10:00 – 16:00 uur. Kom tot rust in een landelijke omgeving, waar een serene sfeer hangt. Voel de wind waaien door uw haren en geniet van een bosrijk uitzicht op een van de houten bankjes. Een respectvoller eerbetoon aan uw overleden huisdier kunt u bijna niet bedenken.

  Een dierencrematorium in een landelijke omgeving

  Is uw hond, kat konijn of vogel overleden? Kies in dat geval voor een individuele crematie met asverstrooiing. Van boerderij tot een crematorium: dat is waar Dierencrematorium Amsterdam D.U.C. voor staat. De landelijke, groene en rustige omgeving is een fijne plek om met uw dierbaren of alleen te kunnen rouwen. Het is daarom niet zo heel vreemd dat sommige mensen hier al generaties lang komen. Al meer dan 35 jaar worden er op deze plek kleine groepscrematies en individuele crematies gehouden. En met een uitstekende bereikbaarheid is dit dierencrematorium in Amsterdam-Noord ook nog eens gemakkelijk te bezoeken. Kies voor een respectvol afscheid en kies voor een kleine groepscrematie, een individuele crematie met asverstrooiing of een individuele crematie met urn.

  Categories: Dieren

  Tags:

  Comments are currently closed.