2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

kantoorkamer huren

Een kantoorkamer huren

Werken vanuit huis is nog steeds in opkomst. Veel mensen die nu nog een vaste werkplek hebben bij hun baas lijkt het echt ideaal. Aan de andere kant zijn er juist steeds meer zzp’ers die een kantoorkamer huren in overweging nemen. Het is inderdaad heel handig om vanuit huis te werken. U kunt immers werken op het moment dat het u het beste uitkomt, u kunt ondertussen op uw kinderen letten en als u even geen inspiratie meer hebt, kunt u ook nog even wat huishoudelijke klussen tussendoor doen. Voor iemand die nu nog iedere dag naar de baas toe moet rijden, lijkt dit echt ideaal en een kantoorkamer huren lijkt hen dan ook een zeer logische stap. Toch is het een optie deel veel freelancers of startende ondernemers overwegen. Waarom toch die interesse van freelancers voor een kantoorkamer huren? De nadelen van werken vanuit huis liggen eigenlijk al besloten in de voordelen die zojuist genoemd werden. Werken op het moment dat het u het beste uitkomt kan bij een gebrek aan discipline al snel leiden tot veel te weinig werkuren. Ondertussen op uw kinderen letten, betekent over het algemeen dat u veel minder aandacht hebt voor uw werk. En de mogelijkheid tot klusjes tussendoor doen, kan al snel gaan betekenen dat uw partner denkt dat u al het huishoudelijk werk wel kunt doen. U bent immers de hele dag thuis? Dit zijn allemaal redenen die zzp’ers hebben om juist toch te kiezen voor een kantoorkamer huren via De Bedrijfsmakelaar. Daar komt nog bij dat u thuis snel het risico loopt dat u gestoord wordt. Mensen weten dat u thuis bent en denken dan dat ze wel gewoon even langs kunnen komen of u kunnen bellen. Kiest u voor een kantoorkamer huren, dan vermijdt u al deze zaken en kunt u zich veel beter op uw werktaken concentreren en dus veel geconcentreerder en effectiever werken.

Voordelen van een kantoorkamer huren

Zoals hierboven al duidelijk werd, zitten er dus verschillende voordelen aan een kantoorkamer huren, namelijk:

  • geen afleiding door huisgenoten
  • minder kans om gestoord te worden door bezoek of telefoon
  • meer aandacht voor uw werk
  • mensen hebben echt het idee dat u naar uw werk bent en zullen dus niet verwachten dat u op dat moment andere dingen kunt doen

Dit zijn dus al heel wat voordelen van een kantoorkamer huren ten opzichte van werken vanuit uw eigen huis. Maar er zijn nog meer pluspunten te noemen. Zo staat het niet echt professioneel om klanten te ontvangen aan uw keukentafel. U moet al echt een goede werkkamer hebben, met het liefst een eigen ingang, wilt u een professionele uitstraling bereiken met werken vanuit huis. Met een eigen kantoorruimte bereikt u wel snel deze professionele uitstraling. Kiest u voor een kantoorkamer huren, dan hebt u bovendien als voordeel dat u met meerdere ondernemers vanuit één pand werkt. Dit geeft u de kans om te netwerken en goede contacten op te doen. Bovendien zien klanten van anderen uw bedrijfsnaam op uw ruimte en zo hebt u er dus meteen een extra manier bij om nieuwe klanten te ontmoeten. Een groot voordeel van een kantoorkamer huren is natuurlijk dat u uw privé en werkzaken compleet gescheiden houdt en dat uzelf ook echt het idee hebt dat u naar uw werk gaat. Dit hebt u veel minder wanneer u thuis alleen uw computer aanzet. Een ander voordeel van een kantoorkamer huren is dat u veel meer groeimogelijkheden hebt. Bij u thuis is de ruimte natuurlijk toch beperkt en hebt u weinig mogelijkheden om uit te breiden. Als u een ruimte huurt, behoort dit zeer zeker wel tot de mogelijkheden, u kunt immers eenvoudig naastgelegen ruimtes erbij gaan huren. Een laatste voordeel van een kantoorkamer huren is dat u de kosten hiervoor kunt aftrekken van uw bedrijfswinst. De kosten die u in uw eigen woning maakt voor uw bedrijf, zoals het verbruik van stroom en een goede internetaansluiting, zijn lang niet altijd aftrekbaar voor de belastingdienst.

Hulp van De Bedrijfsmakelaar

Lijkt een kantoorkamer huren u als zzp’er ook een goed idee? Dan is het natuurlijk zaak om een ruimte te vinden die past bij uw wensen, bij uw budget en bij uw locatie. Hoe pakt u dit nu het beste aan? U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan, maar dit kan een enorme klus zijn. Want waar begint u precies met zoeken en hoe weet u zeker dat u niet teveel betaalt? De Bedrijfsmakelaar kan u daarentegen goed helpen bij het vinden van een geschikte ruimte. Wilt u een kantoorkamer huren, dan kunt u op hun site simpelweg invullen wat voor soort ruimte u zoekt, waar deze ongeveer gelegen moet zijn en hoe groot deze dient te zijn. U krijgt dan snel een overzicht van alle panden die zij in hun bestand hebben. Zo ziet u snel welke mogelijkheden u hebt voor een kantoorkamer huren in uw regio en bij welke makelaar dit pand aangeboden wordt. De Bedrijfsmakelaar dient enkel als zoekmachine en als hulpmiddel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Hebt u vragen over een van de ruimtes die te huur aangeboden worden, dan kunt u daarvoor contact opnemen met de betreffende makelaar. Wilt u een kantoorkamer huren of wilt u eens zien wat voor u de mogelijkheden zouden zijn, dan kunt u op de website van De Bedrijfsmakelaar dus een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden en de beschikbare panden.

http://www.debedrijfsmakelaar.nl/kantoorkamer-huren.html