2Binsite Artikel Website
Image default
Bedrijven

De werkzaamheden van een loodgieter

De werkzaamheden van een loodgieter zijn door de jaren heen enorm veranderd. Voorheen hield een loodgieter zich voornamelijk bezig met leidingen en afvoeren. Door de jaren heen zijn daar veel klussen bij gekomen. Nu monteren zij ook sanitair en kunnen zij uw gevel repareren als deze defect is. Tegenwoordig staat een loodgieter vooral bekent om het repareren van lekkages aan uw dak, leidingen of gevel. Mocht u dus last hebben van een lekkage, schakelt u dan een loodgieter in. Ook als u denkt dat u last heeft van lekkages doordat u meer moet betalen door veel watergebruik. Dan kan er ergens een lekkage zijn, de loodgieter kan dit voor u repareren.

Lekkage specialist

Door de jaren heen is de loodgieter een lekkage specialist geworden. Mocht u ergens een lekkages hebben, dan moet u snel aan de bel trekken. Een kleine lekkage kan zich uitbreiden tot een heuse lekkage die veel schade kan maken. Met lekdetectie kunnen zij een lekkage en daarmee ook veel schade op tijd voor u ontdekken. Met een thermo grafische camera, kunnen zij zien waar zich water bevindt en waar het wel en niet hoort te zijn. Zo kunnen zij gericht te werk gaan en zullen weinig schade maken. Ze hoeven dan geen muren onnodig te beschadigen of het plafond. En de lekkage is zo gerepareerd.

Riolering verstopping

Waar de loodgieter zich mee bezighoudt is ook het riool. Kampt u met een riolering verstopping thuis, dan heeft u een snel een loodgieter nodig. De hedendaagse loodgieters hebben apparatuur bij zich waarmee ze elke verstopping kunnen vinden. Moeten ze de verstopping verhelpen, dan kunnen zij gericht te werk gaan en hoeven zij niet onnodig veel stukken uit uw riolering halen. De verstopping is snel verholpen op deze manier en u kunt daarom ook weer snel gebruik maken van het toilet.

http://www.de-lekkage.nl